Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    VADE BİTMEDEN 30 DAKİ İŞKENCE BİTMEYECEK DOSTUM.
    Bu çok açık
    kamıl sen haklıysan 120 gorecek.....sortcular haklıysa 2. dıp gelecek ortası yok bunun.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    kamıl sen haklıysan 120 gorecek.....sortcular haklıysa 2. dıp gelecek ortası yok bunun.....
    şuana kadar hep ben haklı çıktım.... Yüzde 99 yine haklı çıkıcam dostum...
    Anormal bi durum yok.... Direnç geçildi ve büyük ihtimal bu sabahki gapı doldurduktan sonra çıkışa devam edecek

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    şuana kadar hep ben haklı çıktım.... Yüzde 99 yine haklı çıkıcam dostum...
    Anormal bi durum yok.... Direnç geçildi ve büyük ihtimal bu sabahki gapı doldurduktan sonra çıkışa devam edecek
    pozisyon büyüklüğün ne kadar ? mesela 10 bin tl lik long mu? yoksa 200 bin tl lik long mu?
    ayrıca hangi tarafta ? spot ? vadeli ?

eğer spottaysan sonsuza kadar bekleyebilirsin..ama vadelide bekleme şansın yok.. iddialı konuştuğun için soruyorum bunu çünkü foruma bunu belirtirsen insanlarda ona göre değerlendirir.. burası viop başlığı olduğu için her iki yönde duruma göre tehlike oluşturabilir herhangi birisi için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pozisyon büyüklüğün ne kadar ? mesela 10 bin tl lik long mu? yoksa 200 bin tl lik long mu?
    ayrıca hangi tarafta ? spot ? vadeli ?

eğer spottaysan sonsuza kadar bekleyebilirsin..ama vadelide bekleme şansın yok.. iddialı konuştuğun için soruyorum bunu çünkü foruma bunu belirtirsen insanlarda ona göre değerlendirir.. burası viop başlığı olduğu için her iki yönde duruma göre tehlike oluşturabilir herhangi birisi için..
    Dostum.... vadelide full pozisyon girmek büyük hata olur tabii ki...... hissede pekala full girilebilir.....
    Burada bunu bilmeyen yoktur herhalde...

5. full pozisyondamisin diye soru sorulmamis pozisyon buyuklugun sorulmus.
    Dostum.... vadelide full pozisyon girmek büyük hata olur tabii ki...... hissede pekala full girilebilir.....
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    full pozisyondamisin diye soru sorulmamis pozisyon buyuklugun sorulmus.
    bende yazmışım dostum... 10000 de olabilir 500.000 de...
    Ben borsa gidiyor dedim.... Ağzımdan bütün parayı gömün diye bir söz çıktımı... Tabii ki hayır...
    Burada işlem yapan birisi ne yapacağını bilir zaten SEVGİLİ AVUKAT BEY...
    Cuma günü burada mühendis adlı arkadaş yeniyim, viopa gireyim mi diye yazmıştı. Ona verdiğim cevap çok açıklayıcıydı.
    Viop yada forex çok tehlikeli yerlerdir demiştim zaten. Herkes burada kazanamaz demiştim.
    Bence bu çok net bir cevaptı. Bunun üstüne hala bana ne kadarlık pozisyonun var diye sormayın lütfen..
    Komik oluyorsunuz......

full olup olmaması konumuz değil..
    biz sadece iddialı konuştuğun için masada ne kadar paran var (pozisyon büyüklüğü) vadelide onu merak ettik..

mesela :
    toplamda 10 bin tl vardır ve 1 kontrat long açarsın.. bu rakama göre full değilsin.. marjine girme riski az..buna gazoz kapağı ile oynamak diyoruz..

diğer bir alternatif 100 bin tl var vadeli hesabında.. ve 50 bin tl lik poz açmışsın teminat olarak.. reel piyasa karşılığı 600 bin tl civarı yapar.. burada da full değilsin.. ama masada kaybetmekten üzüleceğin para daha fazla..

demek istediğimiz : çok iddialı konuşuyorsun.. ama pozisyonun yoksa ve buna rağmen böyle iddialı konuşuyorsan bu doğru bir şey değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    full olup olmaması konumuz değil..
    biz sadece iddialı konuştuğun için masada ne kadar paran var (pozisyon büyüklüğü) vadelide onu merak ettik..

mesela :
    toplamda 10 bin tl vardır ve 1 kontrat long açarsın.. bu rakama göre full değilsin.. marjine girme riski az..buna gazoz kapağı ile oynamak diyoruz..

diğer bir alternatif 100 bin tl var vadeli hesabında.. ve 50 bin tl lik poz açmışsın teminat olarak.. reel piyasa karşılığı 600 bin tl civarı yapar.. burada da full değilsin.. ama masada kaybetmekten üzüleceğin para daha fazla..

demek istediğimiz : çok iddialı konuşuyorsun.. ama pozisyonun yoksa ve buna rağmen böyle iddialı konuşuyorsan bu doğru bir şey değil..
    Pozisyonu yok hocam. Geçen gün kendisi viopla işi olmayacağını söylemişti, yanlış hatırlamıyorsam logo almış. Piyasanın bu kadar çıkacağından emin, kendisi pala çünkü, ama viop ta işlem yapmıyor...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •