Yarın bir biraz nakite geçiş günü olabilir kendi adıma. Aslında iyi bir haber gelir o haberin coşkusu ile satarım diyordum ama haber gelmeden yükselişin devamına yönelik güçlü bir algı artık oluştu sanırım.
Yarın bir biraz nakite geçiş günü olabilir kendi adıma. Aslında iyi bir haber gelir o haberin coşkusu ile satarım diyordum ama haber gelmeden yükselişin devamına yönelik güçlü bir algı artık oluştu sanırım.
Dow da artılar silinir DİE düşünüyorum
Ytd
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Petrolle uğraşmaya gerek yok , 10 yıl içinde arabaların % 50 si elektrikli olacak.İnsanlar bedavaya uçacak 1500 tl yol 5 tl elektrik masrafı.Güneşli havada kendi kendini şarj ediyor.Yokuştan inerken kendi kendini şarj ediyor.Agaya beleş....
https://www.youtube.com/watch?v=xybpQqzor7Q
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Dow 4s liklerde bir elmas oluşumu var, burdan aşağıya gitmesi süpriz olmaz.Screenshot_20200427-203905_NetDania.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben üniversiteye 24 yaşında başladım... teyzem her yaz gelir beni baskılardı... bu çocuğun çalışmaya niyeti yok bilmem ne... girsin işe çalışsın diyordu... halbuki ben o dönem iyice hazırlanayım ki, iyi bir üniversitede eğitim göreyim.. öyle de oldu...
O dönem bilinçaltımda hala... kuzenim hem okuyup hem çalışıyor, elektrik teknisyeni oldu orda... burayı Almanya gibi sanıyordu... ne olduğu hakkında hiç bir bilgisi yok... ve yıllardır oy kullanıyor... ama chp ama akp hiç farketmez...
Benim geleceğim hakkında hiç bir bilgisi yok...
Allahtan burs, kyk vs alıyordum da muhtaç olmadım...
Şimdi çok iyi yerdeyim...
Tai de çalıştım, şimdi ortak bir şirket sahibiyim... utanıyor mudur... sanmam...
Genelde avrupada yaşayan türkler akp destekçisi.... AMERİKA, KANADA, ARAP ÜLKELERİ ve DİĞERLERİNDE yaşayan türkler akp ye oy vermiyor.... Arap ülkeleri bu konuda daha da ilginç
Dün kanada da yaşayan bir çiftin videosu vardı.... 11 nisanda çekilmiş..... 2 hafta içinde hesaplarına 10.000 dolar yatmış....Onların başbakanı kişi başı 2000 dolar demişti.... O yatmış.... birde bulundukları eyalet yatırmış extradan 6000 dolar.... Orada yaşayan türklerin ağzı açık kalmış. Helal olsun diyor hepsi...Güçlü devlet gücünü böyle gösteriyor işte... Videoyu çeken türk çift Kanada ile Türkiyeyi karşılaştırmak istemiyoruz diyorlar, ama bizdeki İBAN verme olayını gördükten sonra onlar bile delirmiş....
Düşünün bir... Bizde hala bir maske dağıtılamıyor, ama adamlar sorgusuz sualsiz herkesin hesabına karşılıksız kişi başı 5000 dolar yatırmış... Hemde çalış yada çalışma... Böyle bir ülkede yaşayanda gururla ben KANADALIYIM DİYOR![]()
Yer İmleri