Originally Posted by
StranGe_PassenGer
Açıklanan sayılar konusunda yapılan spekülasyonlara da bayılıyorum. İlk başta dendi ki, test edilmiyor ondan vaka sayısı az. Testler arttı bu sefer ölümler/vaka sayısı oranı düştüğü için ölüm oranı daha fazla olmalı aslında dediler. En sert vurulan İtalya dahil tüm dünyada vaka sayıları düşerken Türkiye'de de düşmeye başladı bu sefer yine sayılarda oynama var muhabbeti dönmeye başladı.
Thanos gerçek olsaydı en fazla taraftarı Türkiye'den toplardı bence

Alacaksın kızılcık sopasını, az mı yersin, çok mu yersin..bir türlü hasta sayısını, vefat sayısını beğendiremedik...ilk başlarda da bu trendle italyadan kötü oluruz diyordu bazıları..ben de aynı trende bakıp, endişe edecek bir şey göremiyordum.
Artık çocuk yaşlı sokağa çıkış yasağı gevşetilmeli.,,berber vs küçük işletmeler açılmalı, randevu ile rahatlıkla çalışabilir bu tür işletmeler.
ABD nin dur7mu bizden çok daha kötü, bizim tedbirlerin yarısını almadılar,..üstelik, süper, über sağlık sistemimiz var, ölüm oranlarımız düşük...o zaman biraz gevşeyelim..niye bu kadar korkuyoruz...hani biz kaderciydik, saldım çayıra felsefesindeydik,,,İsveç bile bizden daha kaderci çıktı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri