Sayfa 908/985 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Bunlar klasik hareketleri ..simdi zurnanin zirt dedigi yerdeyiz 2890 uzerinde saatlik kapanis yapmaz ise o zaman longculari gorururuz ilerleyen saat ve gunlerde .. 2890 uzeri saatlik kapanis yaparsa ben stop olurum zaten
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    acilis sonrasi DJI 0.44
    SP 0.40
    NASDAQ 0.60 idi

Simdi

DJI 1.08
    SP 1.23
    NASDAQ 0.37

Bu sekilde olan gunlerde satis kolay kolay gelmez Nasdaq eksiye gecmeye basladigi anda alimlar gelir ..kapanisi en yuksege yakin yaparlar . bu sekil fiyatlanmalar oldugunda bazen cok kuvetli satis gelir %2-3 luk gibi .. yuksekten kapatma olasiligi %95 ise kuvvetli satis gelme ihtimali %5[bu ihtimalin artmasi icin Sp deki kazancin DJI deki kazancin asagisina gecmesi gerekiyor ] yillardir takip ederim islem yaparim onceki tecrubelere gore bu sekilde .

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Seans açıkken

Gün içi en yüksek rakam yanma imkanı varken yanama

Akşam seansın da in cin top koştururken en yüksek değer yap olacak iş mi len

Artı GAPa alıştı makine

Yine akşam seansın da Zabaha artı GAP alırız DİE

Löngledi yine

Buradan löng şuradan löng

Öyle kolay para varmı len

İnadına eksi GAP bekliyorum maksat idnelik olsun
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Bir de müslümanlar kaderci derler...hiristiyanı, yahudisi daha kaderci.,,ateist bile salalım çayıra diyor...İsveç din iman işlerine en uzak ülkedir,,,en rahat onlar davranıyor.

Biz de cübbeli Ahmet hoca bile, diyanet izin verse bile camiye gitmem diyor...en uçtaki cemaatin lşderi diyor bunu...mevzu ölüm olunca bir anda çağdaş olduk aq.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Şu dikkatimi çekti SP ile paralel giderken son 20 dakikada ne oldu da 400 puan aldı pala?
    baya kişi patladı. stop oldu vs.

4.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Şu dikkatimi çekti SP ile paralel giderken son 20 dakikada ne oldu da 400 puan aldı pala?
    Akşam ters hareket olur diye makas 1.000 olunca birazını aldı...
    Akşam seansı oda düşüş bekliyordu herhalde...

5. Zabaha kadar dowa odun atacağım

İyi alıştı ı.k gece seansı lönglemeye makina
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bana mesaj gecen hafta geldi abi ama eczanelere maske gelmemis. Buyuksehirlerde sanirim henuz bu dagitim.

Pazaryerinde belediye dagitmis, muhtarliklara az bir miktar gelmis vs. Her aileye bir maske dusmus vesselam. Kapinin arkasinda bir tane maske asili. Disari cikan takiyor durumu mevcut.
    Yahu hijyen vs olur mu öyle..al bi yazma, fular başla ağzına daha iyi...neyse, bu hale düşürenler utansın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    biyerden sonra zaten kabullenme gelir.

evde oturup sıkıntıdan ölmektense diye

virüsle yaşamasını öğrenecez
    Vallahi yalan yok ben ilk kez bugun savsakladim. Haftada dort gun ise gidiyorum Bunalmisiz. Kapi disinda kolonya, arabada dezenfektan, ofiste ikisi de vs vs. Mikerim boyle askin izdirabini yeter lan. Kapi kolu tutmaya korkar olduk.

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Nasıl yani

7 tllik hisse 1 TL mi olacak?
    DENCM da değişim oranı düşük belirlenmiş, piyasa değeri, nakit akımı, borsa değeri vs çeşitli ağırlıklar kullanılmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 908/985 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •