Originally Posted by Cannnnn Tefasta görünmüyor, % kaç olmuş? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Banka uygulamamda sadece getiri miktarını görebiliyorum. Birim fiyatlar mevcut değil hesaplamama göre %5-6 arası gibi
Bende 7 gibi hesapladım
Originally Posted by Cannnnn Tefasta görünmüyor, % kaç olmuş? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 6.64 ile sahaya donmus
Originally Posted by mrfatih Sevim koş tv yi aç altın tavan yaptı herkese günaydın bol kazançlar.. Hala altından beklentisi olan kaldı mı sahi? Ben 😀😀😀😀😀😀😀😀
Originally Posted by Webster 6.64 ile sahaya donmus Dr. Bu ne...insan yiyecek bunu
Originally Posted by paravarhuzurvar Dr. Bu ne...insan yiyecek bunu Uc hissesi tavan yapmis dun Hayirli olsun alanlara Bizde hala altinda gunluk 0.25 e tamah ediyoruz
Originally Posted by Webster 6.64 ile sahaya donmus 300k lık portföyde 93k zarardan kara döndüm tek yaptığım dokunmamak oldu iyiki panik yapmamışım
Originally Posted by ktk13 300k lık portföyde 93k zarardan kara döndüm tek yaptığım dokunmamak oldu iyiki panik yapmamışım tebrikler...Allah daha çok versin
Forum Rules
Yer İmleri