Sayfa 522/721 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Madam Despina

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Ben zaten düşünmüyorum...
    Anormal bi açılış oldu.
    Normal bir zamanda olsa, "dökmek için" yapıyorlar gibi bir ihtimal de olurdu ama...
    Ben NU meselesine takıldığımdan zaten karamsar taraftayım....
    Düşmeyecek algısı için biraz daha çıkarırlar diyordum ama...

Dolar da buralarda iken ne alacak bu millet? Biraz da bizi düşünsün bu spekler. [emoji3]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Düşmeyecek algısı için biraz daha çıkarırlar diyordum ama...

Dolar da buralarda iken ne alacak bu millet? Biraz da bizi düşünsün bu spekler. [emoji3]

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.

Daha düşmedi ki zaten. Ohohooo iyi alıştırmışlar ha... Her gün "+", her gün "+" borsa mı olur?
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bu gruba akşam "alıcı gözüyle bir bakmak lazım...".

EK: Grup derken IPEKE, KOZA grubu...

Bunu unuttuk... Yine bastı gitti...

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Daha düşmedi ki zaten. Ohohooo iyi alıştırmışlar ha... Her gün "+", her gün "+" borsa mı olur?
    Artıya geçti artık uçuyoruz hedef Mars

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Yahu ne kadar alakasız mantıksız kağıtlar şu anda tavan. Fokur fokur spek kaynıyor.

6. Slm hisseler hakkındaki yorumlarınız için tşk ayrıca grafik olarakda paylaşıyorsunuz eski bir hulk fatihi olarak baya meletmişti şahsen beni😊 ama 7.53 den bir sattim daha bulaşmadım 94 bin den beri izliyorum aha satış gelicek aha geldi bakıyoruz ardından endexin ve hisselerin

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Yahu ne kadar alakasız mantıksız kağıtlar şu anda tavan. Fokur fokur spek kaynıyor.

Ben böyle bakıyorum, kafam rahat:

8.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Slm hisseler hakkındaki yorumlarınız için tşk ayrıca grafik olarakda paylaşıyorsunuz eski bir hulk fatihi olarak baya meletmişti şahsen beniğŸ˜Å* ama 7.53 den bir sattim daha bulaşmadım 94 bin den beri izliyorum aha satış gelicek aha geldi bakıyoruz ardından endexin ve hisselerin
    Selamlar. Rica ederim. Ben Şubattan beri temizim. Arada yoksunluk belirtileri olmuyor değil ama... İdare ediyoruz.
    Bu arada hulk fatihi?

Sayfa 522/721 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •