Bırakamıyorum seni, ama almayada ekim gitmiyor. Baktıkca yukseliyorsun ve içim içini yiyor. 30 lu seviyelere geldiğinde almamakla buyuk hata yaptım. Sanki artık bu hisse bir kaç kişi hariç ky de kalmadı.
Bırakamıyorum seni, ama almayada ekim gitmiyor. Baktıkca yukseliyorsun ve içim içini yiyor. 30 lu seviyelere geldiğinde almamakla buyuk hata yaptım. Sanki artık bu hisse bir kaç kişi hariç ky de kalmadı.
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Sayın Muhip57 kopamıyor sunuz bakıyorum ben de 15,16 lira gibi bir maliyetim vardı 30 liradan ayrıldım Allah bereket versin bize böyle hisse senetleri lazım işte
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi akıl vermek gibi olmasın ama bak Sasa da iyi olacak yatırımlardan dolayı döviz borcu var bugün 2020/1 çeyrek geldi
Satışlar artmış üretim iyi Tuncay Turşucu analiz etmiş bende baktım bilançosu güzel sadece zaman lazım
Bir incele istersen saygılar
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=habala;4386308]Abi akıl vermek gibi olmasın ama bak Sasa da iyi olacak yatırımlardan dolayı döviz borcu var bugün 2020/1 çeyrek geldi
Satışlar artmış üretim iyi Tuncay Turşucu analiz etmiş bende baktım bilançosu güzel sadece zaman lazım
Bir incele istersen saygılar
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Ben suanda aksa , kordsa ve petkimdyim.aksa ve kordsada aynı haraketleri bu iki kağıtdan bekliyorum. Sasanın doviz borcu cok fazla ve spek hareketleri var. Aksa suanda baskılanıyor ve orta ve uzunda 14-15 ler görecek diye dusunuyorum ayrıca temettü verimide cok iyi. Kordsada keza yaptığı şirket alımları vs ile sektörde dünya lideri konumuna gelebilir.
İki kagıdada 11 mart öncesi girdim aldıktan sonra düştüler. malum altlardan alarak maliyet dusurdüm suanda ikisindende maliyetdeyim. Fmzıpde 3 sene bekledim. Bunlardada bekleyeceğim.
Ama gönlümün sultanı her zaman FMIZP
üç aylık bilanço geldimi ben mi göremedim genelde erken açıklardı herkese hayırlı kazançlar zıpzıpımız güzel olacak bekliyorum 15- 20 senedir bir tutku benimkisi sermaye artırımını dereliden morgula geçişini yaşadım hala kopamıyorum ben buna kara sevdaya mı yakalandım acaba
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri