Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
colta anormal bi durum yok sadece tarihi zirveedeyiz bunlarda normal hareketler
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salı günü yapılcak genel kurula kadar canlı seansı izlememek bana daha mantıklı geliyor
Şurdan bir tavana kitlese o sene bu sene olur mu?? Galatasaray bile kaç yıl aradan sonra kadıköyde kazandı...hadi karton neden olmasın!!! İş yatırım ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim..
bedelsiz beklentisine girip için bu hisseyi alan varsa benim borsa felsefeme göre Allah akıl fikir versin derim
hele hele bir ay önce 260 ı gören hissede bugün bu fiyattan bedelsiz beklentisine girip alan varsa
Allah müstahıkını versin derim
başkada birşey demem
bilemeyiz neler olacağını
ama olmazsa neler olacağını iyi biliyoruz karton tarihinden
karton tarihi bedelsiz beklentisini kullanıp insanları tuzağa çeken nice kanlı sayfalarla dolu
dikkat edin sadece
yarın öbürgün sükutu hayale uğrarsanız ağır yara alırsınız
yorum yapanlarda bence bu saatten sonra çok dikkat etsin
benim motivasyonumda sadece temel var
bedelsiz gibi abuk sabuk patrondan başka kimsenin bilemeyeceği bir kumar yok
Az insan çok huzur
Sayın rıc ben bedelsizi bekliyorum onun dışında şu kadar iş yapmış şu kadar rekor kar açıklamış açıkçası beni ilgilendirmiyor..Ben kısada kapıp kaçmak derdindeyim başka çiçeklere konarak onlardan da bal yapmak istiyorum..Herkesin bir yatırım tarzı var umarım filmin sonu herkes için mutlu sonla biter..
Yer İmleri