Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
0,00 18:10
0,00 18:10
0,00 18:10
0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5983 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KOZAA - TR Anadolu Metal Madencilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Fk sağlam kağıtlarda çok şeydir. Uzun vadede kendini illa ki gösterecektir. İpeke bir kaç gün sağlam çıkışlar yapınca insalar ipeke artık gitmez kozaa gider diye kozaaya geçtiler. Son 1, 2 haftadır küçük yatırımcılar deli gibi satış yapıyor. Büyükler topluyor. Son zamanlardaki atağın nedeni bu işte. İpeke kozaanın 2 katına da çıkabilir ama uzun vadede (en az 1 yıl) dengelenecektir. Önemli olan şey yeni maden sahaları açılsın (malkara vs.). Yoksa rezervler azalıyor bu da faaliyet karında düşüşlere neden olacaktır.

  2.  Alıntı Originally Posted by himone Yazıyı Oku
    Fk sağlam kağıtlarda çok şeydir. Uzun vadede kendini illa ki gösterecektir. İpeke bir kaç gün sağlam çıkışlar yapınca insalar ipeke artık gitmez kozaa gider diye kozaaya geçtiler. Son 1, 2 haftadır küçük yatırımcılar deli gibi satış yapıyor. Büyükler topluyor. Son zamanlardaki atağın nedeni bu işte. İpeke kozaanın 2 katına da çıkabilir ama uzun vadede (en az 1 yıl) dengelenecektir. Önemli olan şey yeni maden sahaları açılsın (malkara vs.). Yoksa rezervler azalıyor bu da faaliyet karında düşüşlere neden olacaktır.
    malkara da ne var
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

  3.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    malkara da ne var
    Mollakara yazacaktım yanlış yazmışım. Faaliyet raporunda bilgiler mevcut. Ayrıca koza altının rezev değişimleri kaptaki haberde var. Son 3 yıllık rezerv miktarı; (m. ons olarak)

    2017 4.2
    2018 2.4
    2019 2.1

  4.  Alıntı Originally Posted by himone Yazıyı Oku
    Mollakara yazacaktım yanlış yazmışım. Faaliyet raporunda bilgiler mevcut. Ayrıca koza altının rezev değişimleri kaptaki haberde var. Son 3 yıllık rezerv miktarı; (m. ons olarak)

    2017 4.2
    2018 2.4
    2019 2.1
    Yeni rezervler bulması gerekiyor yani öyle mi?


    Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

  5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    malkara da ne var
    mollakara olacaktı sankı agrıdakı

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •