Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    7 kırmızı çizgimiz
    kırmızı değil de kahverengi çizgi sanki, orayı geçince ortalık kahverengi olacak gibi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    https://twitter.com/enastaenistera/s...18011879440386

isveçli gulusken asılsız haber yaptı dıye isveç mahkemelerı dava acmıs sınır dısı edilme durumu olmus. kızı 180 derece donmuş :D
    Konya'dan gitmişler galiba . Biraz dedikodu vardı, sağlık bakanıyla akrabalık falan . Ben inanmadım tabi .
    Neyse gelsin dönsün ülkesine. Şortunu, askılısını giyip gezsin sıcak Konya sokaklarında.

3. Kulu/Konya ama Kulu'nun yerlisi azdir . . Kulu ve Cihanbeyli de kok olarak bakarsak yasan Turk azinlik., Halk genellikle Danimarka ve Isvec de yasar ama Danimarka cogunlukta ve buyuk cogunlugu Avrupa vatandasliklari vasitasi ile SONRADAN GORME

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Konya'dan gitmişler galiba . Biraz dedikodu vardı, sağlık bakanıyla akrabalık falan . Ben inanmadım tabi .
    Neyse gelsin dönsün ülkesine. Şortunu, askılısını giyip gezsin sıcak Konya sokaklarında.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    https://twitter.com/enastaenistera/s...18011879440386

isveçli gulusken asılsız haber yaptı dıye isveç mahkemelerı dava acmıs sınır dısı edilme durumu olmus. kızı 180 derece donmuş :D
    İyide zaten adamı hastahaneye kabul etmemişler.
    İkinci olarak adamla dalga geçmesinler iniş izni almadan o uçak oraya inemez. Oradan yolcu alıp gidemez.
    Tamam konu karışıkta bizde aptal değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İyide zaten adamı hastahaneye kabul etmemişler.
    İkinci olarak adamla dalga geçmesinler iniş izni almadan o uçak oraya inemez. Oradan yolcu alıp gidemez.
    Tamam konu karışıkta bizde aptal değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu varyeteyi bizim icin degil troller icin yapiyor.

Sağlık bakanlığı : Son 24 saatte 29320 test sonuçlandı , 2392 yeni vaka var , 92 kişi hayatını kaybetti , 5018 kişide iyileşti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji106]
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    kırmızı değil de kahverengi çizgi sanki, orayı geçince ortalık kahverengi olacak gibi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. net olarak gözlemliyorum yaşadığım şehirde rehavet var.
    dun ve bugün çok cikildi ben peyniri oradan zeytini buradan yerim ayagi yapacak zaman değil.
    haberlerde izledim biri peyniri burdan seviyorum diyor. peynir zamani sanki simdi git evine en yakin yerden al da yiyiver sana zahmet...
    bu is disiplinle cozulecek bir is gevsemeyle degil.
    japonya almanya g kore bunu disiplinle halletti. cin disiplin ve ustu uygulamalarla.

Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •