Sayfa 966/985 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bu salgın için tazminat alınırsa -ki alınamaz- gelecekte salgınlar yaratacak biyolojik savaşlar başlar.

Bu salgından sonra en önemli görev , senin terör örgütün, benim terör örgütüm ayrımı yapılmadan dünyadaki bütün terör örgütlerinin en kısa sürede tasfiyesi olmalıdır.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    CO2 Salınımını mı saklamış Batı Dünyası, Çin çonlar ise virüs vakalarını sakladı, aslında o DSÖ başındaki Habeşî sallandıracan DSÖ'nın kapısında, o da bir sürü nane yemiş!
    Cin'i savundugum düsünülmesin. cehennemin dibine kadar yollari var.
    Habes icin söyledikleriniz de dogru. Bu Habes kendi ülkesinde 2 tane salgini saklamis saglik bakaniyken.

Saklamis olsalar da, farkeden bir sey yok. Sonucunda herkes birbirinden bir seyler icin tazminat istemeye baslar, is kizisir.
    O kadar kizismasini kimse istemez (turp belki), ama Cin'in önünü kesmek icin daha güzel firsat cikmazdi önlerine.
    Daha iyi kullanilmasi lazim. Cin artik pat düsecek bir ülke seviyesinde degil malesef.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kârı karı götürdüm.
    İstisnalar kaideyi bozmaz

Kadı kızı misali bir 😁

Hep Yunan gavuru deriz ya, aslında öyle değil 1. Çinliler 2. Ruslar tarihi düşmanımızdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Pers

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. baş düşman Lehler ide unutmamak lazım

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Aynen helikopter parası
    Bana drone ile geldi.[emoji23]

8. Az önce almanların bir filmini izledim... baya iyi yapmışlar. Göçmen sorununa değinmişler.
    Göçmenlerle birlikte ülkenin demografik yapısının bozulduğuna değinmişler...
    Tunus, Afrika, Mısır, vs tatile gittiğimiz yerlerdekiler şimdi ülkemizde yaşamaya başladılar diyorlar. Enteresandı.
    Bu göçmen sorunu sadece bizim değil tüm herkesin sorunu gibi duruyor. Kimse ülkesinde başkasını istemiyor. Haklılarda.
    Ancak şu da bir gerçek ki, almanyada o göçmenler olmasa fabrikalarda çalışacak işçi bulamazlar.
    Merkele baya saydırıyorlar
    Ancak hala oy veriyorlar onu da anlamak güç.
    Anladığım kadarıyla Almanya da yakında nazi harekatı başlayabilir. Arya ırkı da tehlikeli bir ırktır..
    İçten içe nasyolist Almanya istemiyorlar değil hani...

Sayfa 966/985 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •