“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Fed, faizleri değiştirmeme kararını oybirliği ile aldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fed: Sağlık krizi ekonomi, istihdam ve enflasyon üzerinde kısa vadede ağır baskı yaratacak
fed: Sağlık krizi orta vadede ekonomik görünüme yönelik kayda değer riskler yaratacak
fed: Gelecekteki politikaları belirlerken, global gelişmelerle birlikte eekonomik görünümü ve kamu sağlığına ilişkin gelecek bilgileri izleyeceğiz
Fed: Hazine kağıtları, konut ve ticari mortgage menkul kıymetleri almaya devam edeceğiz
fed: Büyük miktarlı gecilik ve vadeli repo operasyonları sunmaya devam edeceğiz
fed: Koronavirüs salını ekonomik aktivitede keskin düşüş ve işsizlikte artışa yol açtı
fed: Zayıf talep ve ciddi şekilde düşük petrol fiyatları tüketici enflasyonunu aşağıda tutuyor
Fed/powell: Sağlık krizinin yol açığı büyük kayıpların farkındayız
fed/powell: Koronavirüs salgınını yayılmasını engellemek için alınan tedbirler ekonominin büyük bölümünü durma noktasına getirdi
fed/powell: Ekonomide ikinci çeyrekte benzeri görülmemiş bir düşüş yaşanacak
*fed/powell: Ekonomide daralmanın ağırlığı sağlık krizine verilecek yanıta ve hükümetin politika tedbirlerine bağlı olacak
Fed/powell: Toparlanma için zeminin oluşturulması açısından kredi akışı çok önemli
fed/powell: Fed kredi akışının sürmesi için güçlü adımlar atıyor
fed/powell: Fed'in attığı adımlar piyasaların çalışmasını iyileştirdi, buna bağlı olarak varlık alımları yavaşladı
fed/powell: Fed'in varlık alımları son haftalarda piyasalara önemli şekilde yardım etti
Fed/powell: Fed güçlü toparlanmayı sağlamak için tüm araçlarını kullanacak
fed/powell: Fed, tüm araçlarını agresif şekilde kullanacak
Yer İmleri