Sayfa 191/1000 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borç parayla elaleme uçaklar dolusu yardım yolluyoruz demek ki...
    Borç yiğidin kamçısıdır

Fed, faizleri değiştirmeme kararını oybirliği ile aldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kapalı devre eğlenmek nasıl oluyor ya . Merak ettim .
    Türklerle temasta bulunmadan gidip gelecekler anlamında. Korona free otelden daha olası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Çok şükür otokrasiye de geçmişiz. Demokrasi----> İleri Demokrasi-----> Otokrasi

Alman Bertelsmann Vakfı tarafından hazırlanan “Dönüşüm Endeksi Araştırması†raporunda, Türkiye ilk kez “otokrasi†sınıfında değerlendirildi. Raporda ‘yeni dönemin’ başkanlık referandumuyla başladığına işaret edildi.

https://tele1.com.tr/rapor-yayinland...ifinda-157679/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

hakan abi de milletvekili olmaya heves etmişti.
    reis kulağından tutup yanına çekmişti.
    soylu da iş farklı
    reis kindardır.
    bu yaptığını affetmez.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Fed: Sağlık krizi ekonomi, istihdam ve enflasyon üzerinde kısa vadede ağır baskı yaratacak

fed: Sağlık krizi orta vadede ekonomik görünüme yönelik kayda değer riskler yaratacak

fed: Gelecekteki politikaları belirlerken, global gelişmelerle birlikte eekonomik görünümü ve kamu sağlığına ilişkin gelecek bilgileri izleyeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fed: Hazine kağıtları, konut ve ticari mortgage menkul kıymetleri almaya devam edeceğiz

fed: Büyük miktarlı gecilik ve vadeli repo operasyonları sunmaya devam edeceğiz

fed: Koronavirüs salını ekonomik aktivitede keskin düşüş ve işsizlikte artışa yol açtı

fed: Zayıf talep ve ciddi şekilde düşük petrol fiyatları tüketici enflasyonunu aşağıda tutuyor

8. Bu bağış, yardım adına ne derseniz acil yasaklanmalı. Yasaklanacağına inanmıyorum ama temennim öyle. FETÖ ve diğer bütün örgütler hep bu masumane kelimenin arkasına sığınarak para topluyorlar. Devletin bütçesini geçecek örgütler varmış. Cebinden para harcayarak tarikat kursunlar da ben onların din aşkına inanayım. Diğerleri de aynı şekilde , yardım etmek için yardım topluyorlar alakaya turp suyu.

Sayfa 191/1000 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •