Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 969 - 976 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Vadeli endeksler güzel, yarın TTE'den umutluyum. AFT de iyi gidiyor. 👌

2. Bilançolar açıklanmaya başladı.
    Demir çelik kan ağlıyor.
    Unculardan şaşmamak lazım demekki.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yalnız 3 farklı banka ile calisiyorum ozel birikimde calisan kimse fonlari buradakiler kadar bilmiyor ..hepsi agzi acik benim anlattiklarimi dinliyor..buradaki arkadaslarin hepsine bana kattigi her bilgi icin ayri ayri tesekkür ediyorum
    Kendimde arastiriyorum cok fazla burdaki bilgi cok taze ve verimli..
    Katılıyorum hem banka hem genel anlamda da fon konusunda yeterli bilgi ve deneyim yok. Yazdığınız gibi siz ve buradaki pek çok arkadaş fon konsunda bilgili ve paylaşımları, yardımları severek yapıyorlar.

Deneyimli paylaşıma açık düzeyli arkadaşlar var. Bende teşekkürlerimi iletiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yalnız 3 farklı banka ile calisiyorum ozel birikimde calisan kimse fonlari buradakiler kadar bilmiyor ..hepsi agzi acik benim anlattiklarimi dinliyor..buradaki arkadaslarin hepsine bana kattigi her bilgi icin ayri ayri tesekkür ediyorum
    Sizin de ayni sekilde bizlere kattiklariniz

@Webster AFT ve YAY kac gelir ???

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Fed Başkanı Jerome Powell, Fed'in Nisan ayı politika toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Salgını kontrol etmek için alınan önlemlerin ekonomiyi durdurduğuna dikkat çeken Powell, "Ekonomik faaliyet ikinci çeyrekte benzeri görülmemiş hızda düşecek." dedi ve bir sonraki işsizlik rakamının çift haneli olabileceğinin altını çizdi.

"Ekonomiyi desteklemek için bütün araçlarımızı kullanacağız." diyen Fed Başkanı, kredi akışını sağlamanın temel öneme sahip olduğunu ifade etti. Varlık alımlarının süreceğini söyleyen Powell, "Bizim programımız kredi büyümesi için özel bankaları destekleyebilir." dedi.

Powell, "Zordaki şirketlere kredi sağlayamayız, yetkilerimiz dahilinde davranıyoruz." dedi.

Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), Nisan toplantısının ardından beklentiye paralel olarak faiz değişikliğine gitmedi. Fed'in fonlama oranı yüzde 0 - 0.25 aralığında kaldı. Yetkililer politika faizinin sıfıra yakın tutulacağı ve tahvil alımlarının devam edeceği taahhüdünü yineledi.

https://www.bloomberght.com/powell-e...usecek-2254115

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Sen bu foruma gelince seni ilk kesfeden kim?
    Ben
    Ve yine diyorumki
    Bir webster kolay yetismez!

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Sizin de ayni sekilde bizlere kattiklariniz

@Webster AFT ve YAY kac gelir ???

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bunu 1 saat sonra cevaplayalim ustadim
    Nastaq bir saatte yuz seksen derece donebiliyor
    Ayrica dolar cok dustu
    Dolardan da etkilenecegini unutmamak lazim

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bilançolar açıklanmaya başladı.
    Demir çelik kan ağlıyor.
    Unculardan şaşmamak lazım demekki.
    aynen Üstad farkında olmadan bende bankaya girdim seans kapanışında bilanço geldi bakalım yarın ne olacak.

Aranızda MATRIKS kullanan var arkadaşlar?

Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •