Sayfa 36/992 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    kazara üç beş kuruş kazanmıştın
    bence o yaptığın şeye devam etmeyip çekil kenara sadece paran kadar işlem yap yoksa emekli maaşına da haciz koydurtursun allah korusun.
    Kitapçı kardeş benim hissem üç beş hepsi karlı saglsm ve geleceği olanlar. Bugün son onbeş dakika ya kadar inletti bıktırdi bende dünkü zararı çıkardım kar ederek verdim. Son onbeş dakikada tavan oldu. Kazancı ikiye böldum. Biri ihtiyaç sahibi yakınlarıma biri krediye. Ana paraya bakarsan kazanç oranım çok iyi. Genelde hisse taşımam. En iyi kazandığim zamanlar borsa düşerken.

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    ..............................................

üstelik uydurmasayon oprerasyon krizi değil

ülkeler de firmalar da kepenk indirmişken.
    Aynen, - 4,8 daralma açıkladıkları, işsizlikte rekor tazeledikleri günlerde show yapmaları da cabasi. Çok teknikci ve temelciyi avlamışlardır diye düşünüyorum. Dönüş olcaksa da haberle değil, canları istediklerinde ve ansızın yapacaklar gibi.

3. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=4380714

Bence 30 Nisan'da öğleden sonraya saklıyor gücünü, sonra enflasyon rakamı açıklanınca iyimserlikte satacak.

"Ariston"

Bunu öne alalım.

Yarın vadenin son günü Pala çok gaddar olabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bir konuda daha buradan görüş alayım. Amerikan ekonomisi covidden bu kadar zarar görmüşken trump america first deyip tekrardan gümrük vergilerine başlar mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dün çine 160 milyar fatura kesebiliriz dedi zaten,

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    kazara üç beş kuruş kazanmıştın
    bence o yaptığın şeye devam etmeyip çekil kenara sadece paran kadar işlem yap yoksa emekli maaşına da haciz koydurtursun allah korusun.
    Bu konudaki espri doları savunmadaki yanlış la alakalı 7 olmasın diye rezerv eksiye geçti. Bunun ekonomiden anlatan herkes hata olduğunu söylüyor. Tesadüfen kazanç cehaletden olur. 20 yıldan fazla takip ederim. İstersen özelden numarani ver sana yaptığım işlemlerin ekstresini atayım. İlk amacım cebimi doldurmak değil. Hamdolsun kazancım bana göre iyi. asıl amacım kazanıp ihtiyaci olana yardım etmek.

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Derin hisse ukala onjektifligini kaybetmiş bir insan vatan millet Sakarya sanırsın bir tek o seviyor vatanı

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın horhoti, derinhisse denilen kişi Dardanel ve Ekiz tahtalarından dolayı ceza alan kişi mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

8.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Evet. Yan hisselerde buyuk vurgunlar yaptilar. 1 tanesini yakaladim ama %100 kârla verdim,meğer bedavaya vermişim [emoji22]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben de corona öncesi yakaladım. 1000 TL lik. %60 nı 5-6-7 kat çıkınca kadameli sattım. %40 ı elde kaldı. Diğer hisseler çıkarken benim kağıt %50 düştü. 🙂🙂

Sayfa 36/992 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •