Sayfa 22/94 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
Arama sonucu : 752 madde; 169 - 176 arası.

Konu: KUVVA - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları AŞ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by seheryıldızı Yazıyı Oku
    yalniz kalmissiniz.enkadarda yazilsa yatirimci itibar etmiyor.insanlarin kafasi bulanik.coguda bu sirket patronlarondan korkuyor.GENYH ATAC CLHOL Bilmemnesi nesi insanlar yandi..inanmiyorlar. Dengeden nasiplenenleer unutmamaj lazim.insaAllah servede guzel seyler olur.olacaktir da.sabir beklemek. Ama yatirimci inanmiyor. ONCE PATRONLAR GUVEN VERMELI..Yoksa temcit pilavi gibi isitip isitip SERVIS EDILMEMELI...
    Dediklerinize aynen katılıyorum sayın seheryıldızı ancak bu şirket sahip değiştirdi. Üstelik bu durum KAP ta yayınlandı. Daha önce söylentiler peşinde koşup büyük kayıplar yaşayan KY nın güvenmemesini şimdi anlayamıyorum. Resmi makamlarca onaylanmış bir durum var ortada. İnsanların görmesi ve inanması için fiyatın çift hanelere çıkması mı gerekir illa. O seviyelerde iş işten geçmiş olacak. Hayırlısı olsun.

Saygılar...

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1

Biraz da grafik inceleyelim:

2012-2020 arası aylık grafiğimizde 2014 e kadar olan kırmızı dikdörtgenin içinde şirket ulusal pazarda ve işlem hacimlerini görüyorsunuz.

İkinci dikdörtgenimiz sarı. Sarı dikdörtgen 2014-2018 arası şirketin gözaltı pazarında işlem hacminin yerlerde süründüğü açık.

Üçüncü dikdörtgenimiz(mavi) içindeki hareketi ise şirketin faaliyet alanı değiştirmesi ve karlı bir yıl sonrasında yine faaliyetinin kalmaması, kaçınılmaz düşüş. Burada işlem hacmi anlamlı bir artış göstermiş.

Gelelim yeşil çemberlerimize: Altta işlem hacmi artışını net görüyorsunuz. Üstte ise fiyatta yatay sayılabilecek bir hareket oluşmuş. İşlem hacmi artışı "Bayram değil seyran değil pala beni niye..." düşüncesi oluşturmuyor mu?

Sonrasında oluşan nisan ayı fiyat barını ve işlem hacmini görmeyen olamaz sanırım. Burada unutmamamız gereken trendlerin ancak anlamlı/büyük işlem hacimleriyle kırıldığı ve kırıldığı yönde uzun zaman yol aldığıdır.

Gelelim üstteki beyaz çizgiye: Serve'nin gözaltında gördüğü en yüksek seviye 3,25 beyaz çizgimiz. Haftalıkta bunun üzerinde kapanış yaptık. Hatta bu hafta ikinci kapanışı da yapacak görünüyoruz. Aynı zamanda aylık kapanışımız da olmuş olacak. Bir önceki zirvede en yüksek aylık kapanış ise 2,66 da.

Ben tahsisli onayına kadar yatay aşağı salınımlı bir grafik oluşmasını bekliyorum. Mümkün olduğunca ağacı sallayıp elmaları toplamak isteyen birileri olacaktır. Her zaman olur. Ancak 3,25 altına sarkma olmasını çok beklemiyorum. Sonuçta trene yeni binenlerin olması istenmeyecektir. En azından bu fiyatlardan.

Saygılar...
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

3. dogru kardes 3.20 sakat amA tutan icin bu rakamlar ucuz.ya pacal pacal alinqbilir.

4. azar azar tolplucan ve bekliyecen

5. İki gün önce Sn. SERCAYOLKAN'ın bahsetmesiyle inceleyip dahil oldum. Ayağım mı uğurlu geldi, sayfadakilerin kısmetinden mi yararlanıyorum, bilemedim.

İnşallah hep beraber sayfada belirtilen hedeflere ulaşırız.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

Hoşgeldin kardeş...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    İki gün önce Sn. SERCAYOLKAN'ın bahsetmesiyle inceleyip dahil oldum. Ayağım mı uğurlu geldi, sayfadakilerin kısmetinden mi yararlanıyorum, bilemedim.

İnşallah hep beraber sayfada belirtilen hedeflere ulaşırız.
    Tekrar hayırlısı olsun sayın Amateur. Pazartesi Icemar'ın satışlarına başlıyoruz. Bakalım bir haber düşecek mi kap'a? Bugün bu şekilde kapatırsak teknik açıdan oldukça iyi olacak. Günlükte, haftalıkta, aylıkta en yüksekten kapatmış olacağız. Hatta 3,25 e kadar dönüp tekrar yukarı yapması olasıyken dönüşü 3,59 dan yaptı ve göstergelerden az da olsa soğuma yaptı. 4,40-4,45 arası bir direnci vardı. Net hatırlamıyorum, fibo direnci. Ancak beklenti sebebiyle burayı da rahat geçecek gibi görünüyor.

Saygılar...

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. helal kardes.insaAllah eline saglik.TL olarak bu.ongoru ..DOLAR BAZINDA NEDIR hesaplarmisin dayiiiii.sacmaladim mi yoka......

Sayfa 22/94 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •