Sayfa 850/1230 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Üç günlük sokağa çıkma yasağında çok faydalı olacak bir öneri yapayım.

Ege Cansen, bence ekonomi alanında bir duayendir, bilgedir..filozof tabirini bitişi için kullan deseler ilk aklıma o gelir..iki gün önceydi sanırım, sabah 8:20 kuşağında bloomberght de açıl Sezen in konuğuydu...bu programın kaydını bularak mutlaka izleyin derim.

Hatta, kendisinin köşe yazılarının tümünü okumamızı öneririm...Ufuk açıcı bir okuma olacaktır...özellikle ekonominin temelleri, borsanın dinamikleri vs bu konulara meraklıysanız...mutlaka bu yazıları da okuyun.
    Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.

Henüz yüklenmeyen dün hariç, son 1 haftanın kayıtlarına baktım ama bulamadım kendisini. Tam tarih hatırlıyor musunuz ?

2. En büyük şirketlerde bile operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alıyor mu acaba ne yapacağız diye mi takip ediyor .

O zaman hiç yatırımcı yok diyorsunuz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En büyük şirketlerde bile operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alıyor mu acaba ne yapacağız diye mi takip ediyor .

Valla harun kahraman koca petkime nerdeyse operasyon çekiyordu.Duymadınız mı.

Bir de manuplasyon başka spekulasyon başka.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En büyük şirketlerde bile operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alıyor mu acaba ne yapacağız diye mi takip ediyor .

Yatırımcı olmaz mı elbet var,misal şimdi devada uluunda krontda reysaşta falan baya yatırımcı vardır))))))))))

orta yaş insanım, herkes kadar beni çok bilmişimciler de tilt eder, heleki cümleye ben 20 senedir bu işi yapıyorum biliyorum diyeni en çok tilt eder.

Staline sormuşlar tecrübe nedir diye yediğim kazıklardır demiştir. kazık yemek için yaş önemli değildir. ya da yıllar geçtikçe kazıkta değişiklik olmaz, kazık kazıktır.

Özetle, orta yaş üstü insanlar ben bu işi 20-25-45 senedir yapıyorum demeniz iticilikten başka birşey değildir. varsa bilginiz paylaşın yoksa susmak erdemliktir.
    men dakka dukka

Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    orta yaş insanım, herkes kadar beni çok bilmişimciler de tilt eder, heleki cümleye ben 20 senedir bu işi yapıyorum biliyorum diyeni en çok tilt eder.

Staline sormuşlar tecrübe nedir diye yediğim kazıklardır demiştir. kazık yemek için yaş önemli değildir. ya da yıllar geçtikçe kazıkta değişiklik olmaz, kazık kazıktır.

Özetle, orta yaş üstü insanlar ben bu işi 20-25-45 senedir yapıyorum demeniz iticilikten başka birşey değildir. varsa bilginiz paylaşın yoksa susmak erdemliktir.
    Bir sürü şey yazdım anlattım.Yazdıklarıma doğru yanlış bir mantıkla cevap verilmeden o itici bu çekici diye yazan insanlar da beni tilt ediyor.Erdem falan konumuzla ne alakası var konumuz borsa.Daha iyi bilen varsa gelir yazar onu da okuruz değerlendiririz.Ben bilgi yazana tilt olmam bak o başka ,o kadar aklım var adam üşenmemiş gelmiş yazmış diye minnet duyarım.Hey allahım ne mantıklar var insan inanamıyor.Bu topic zaten amacı ve formatı itibariyle tecrübe paylaşımı üstüne,adı beyaz yaka için yatırım koçluğu,tilt olmadan önce topic başlığını oku .

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ahkam kesmek bilmediğin konuda konuşmak demektir sn human01.Yazılarımdan belli oluyor mu bilmem,ama ben 20 yıldır borsadayım kağıdım olsun olmasın her gün borsayı takip ederim.Müsade edin benim de edecek iki lafım olsun bu konuda.Uslüp konusuna gelince o konuda herhalde benden fazla eleştirmeniz gereken insanlar var forumda .Kimsenin sistemine hiç bir şey demem mümkün değil,ben burada siz değil karşımdaki herkesi en az kendim kadar zeki kabul ederim.Bu piyasalarda işlem yapan para kazanıyorsa sistemi iyidir,kaybediyorsa kötü,başka not verme hakkı olan kimse olamaz,olursa da siz dinlemeyin zaten.Ben kişisel servetimin yüzde 50 sini finansal piyasalardan yaptım.Kendi doğrularımı yazıyorum o kadar,sen burada yazamazsın diyen olursa da gereken cevabı veririm.İlla benim gibi yapın demek zaten karşındakine otomatik olarak hakaret etmek olur,sadece bir de böyle bir yol var denebilir ben de onu dedim zaten yazılarımda.
    20 yıldır borsadayım ben bu işi iyi bilirim benzeri bir cümlenin olabileceği tek girdim de bu.Bakın bakalım ben bu işi iyi bilirim falan denmiş mi.

Sayfa 850/1230 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •