Sayfa 109/992 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bilim insanları Enfekte olan hastaların %75 i erkek olması nedeniyle östrojen hormonu tedavisi için harekete geçmiş

İyide arkadaş mantık olarak baktığında erkekler daha fazla dışarıda olması bu fazlalığı zaten açıklamıyormu

Bunlarda çare bulmak için her yol mübahı geçmişler saçmalığa çevirmişler
    Kadin dirdirina care bulsunlar corona falan kalmaz piyasada, bagisiklik sistemimiz tavan yapar, hormona neyim gerek yok.

2. Borss tam kumar olmuş
    Her iş gaplı
    Gece pozda girmezsen kazanamazsın girersen de kaybetme ihtimalin yüksek)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
    dolar patladı gitti.. ))

Altın da balyozu yedi kafasına.. bulanık geziyo.. seni hiç sevmedim sütoğlan..

4. Elde kalan dövizleride bitirdi sonunda Mb . şimdi nasıl başa çıkacak dolar ile. dün çıkmış mb başkanı önüne konan kağıttan okuyor masalları. neymiş efendim enflasyon bu yıl 7.4 olacak yok 2021 yılında .5 4 olacak.Damat çıkar bu yıl % 5 büyüyeceğiz der. 2023 te dünyanın en büyük ekonomisi olacağız diye diye gelinen nokta tamda bu işte. Kek var çay var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,530
    Türkiye S-400’lerin etkinleştirilmesini erteledi
    https://t.co/wMT0ReGB9P
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Elde kalan dövizleride bitirdi sonunda Mb . şimdi nasıl başa çıkacak dolar ile. dün çıkmış mb başkanı önüne konan kağıttan okuyor masalları. neymiş efendim enflasyon bu yıl 7.4 olacak yok 2021 yılında .5 4 olacak.Damat çıkar bu yıl % 5 büyüyeceğiz der. 2023 te dünyanın en büyük ekonomisi olacağız diye diye gelinen nokta tamda bu işte. Kek var çay var.
    ımf ile anlaşmaktan başka yol yok. Stand by olmalı ki ekonomideki başıbozukluğa biri el atsın
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dow sert dusuyor. Altin da oyle. Yine mi teminat cagrilari. Dow destekleri bir bir kirdi. Belki pzt direk 23k olacak. Iste o zaman 3000 4000 gap gelir herhalde. Altin da dibi boylar. Bizde sifirlariz.
    gram altında 100 gunluk ussel ortalama 320'de... 2000 yılından berı her takvım yılında en az bır kere dokunmus bu ortalamaya... bu sene daha dokunmadı, 16 martta cok yakınsasa da...

200 gunluk ussel ortalama da 300 cıvarında... 2016'dan berı de onun altında kapanısı yok...

oraya ıner ınmez bılemem; yataya gırıp sene sonuna dogru ortalamalar daha yukarıdayken de bulusabılır ama ınse bıle buraların altı zor... yukarısında ıse lımıt yok bana gore, bırkac yıl ıcınde nereye cıkacagını allah bılır... o yuzden 300'e kadar her sevıyeden ekleyebılecek sekılde pozısyon ayarlayıp arkana yaslanmalık bır enstruman gram altın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    ımf ile anlaşmaktan başka yol yok. Stand by olmalı ki ekonomideki başıbozukluğa biri el atsın
    Olacağıda o zaten. Yeni bir PR çalışması ile ben istemem yan cebime koydular diyip imf ile anlaşılacak.

Sayfa 109/992 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •