Sayfa 119/992 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ben Yinede İroni yaptığını düşünüyorum.
    Bende şaka olmalı değse durum vahim demektir
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    BEYler bu arada 3 gün çok yazacağım kusura bakmayın, bu alenichevin başlığını 3 günde dolduralımda yeni basliga geçelim yoksa forumdaki herkes batacak
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Burda bazı arkadaşlar gerçekten Türkiye’yi temsil ediyor. Islak ıslak rüyalar ama gerçekler farklıdır. Geldiğimiz nokta çok acıklı asgari ücrette Çin ve Hindistan gibi ülkeler ile yarışır hale gelmişiz. Üstelik bu ülkelerin 1 milyar gibi nüfusları varken. İlk önce toplumun bu rüyadan uyanması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çin ve hindistanla bir ortak noktamız daha var. Mühendis ihraç ediyoruz. İlkokuldan üniversiteye kadar eğittiğimiz. Emek verdiğimiz gençlerimiz hatta orta yaşlılarımız ihraç ürünümüz oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    BEYler bu arada 3 gün çok yazacağım kusura bakmayın, bu alenichevin başlığını 3 günde dolduralımda yeni basliga geçelim yoksa forumdaki herkes batacak
    Bu gidisle haftaya yeni topik acilir. Pzt ya da sali. Iste bunlar hep bana karsi bir komplo, karargah rahatsiz. Topyekun darbe [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Yav şaka gibisiniz yaa daha bir ay olmadı iban verileli vatandaş a iban numarası veren ülke mi olur Allah aşkına Bi akıllan ya millete yardım vericez diye e devlet ücretinden nereden baksan ortalama 6-10 milyon arası fakir fukaradan para topladı bu devlet güldürmeyin insanı

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    300 milyar tl.lik kanal yapacağım diye yola çık, 10 tl. bağış için her gün msj. yolla, pathetic...!!

7. Piyasayı hem yurtiçi hem yurtdışı takip ederim.Dow a oynayan yabancı bir yatırımcının cümleleridir benim dowla ilgim yok düşerse şaşarsa biste etkisi olur o yüzden takip ederim.Bu yatırımcı profesyoneldir acemidir onu da bilemem ama şöyle bir cümle yazdı dow 23750 tutunursa longlarım diye yazdı onu takip ediyorum.Bakalım 23.750 üzeri tutunacak mı ????????? Benim açımdan ise bistle korolasyon açısından 23 bin altına düşmesin yeter.Da öncede yazdım , bir çok kere yazdım düzeltmeler endeksler için candır gereklidir diye .Yeterki düzenli aralıklarla olsun.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Piyasayı hem yurtiçi hem yurtdışı takip ederim.Dow a oynayan yabancı bir yatırımcının cümleleridir benim dowla ilgim yok düşerse şaşarsa biste etkisi olur o yüzden takip ederim.Bu yatırımcı profesyoneldir acemidir onu da bilemem ama şöyle bir cümle yazdı dow 23750 tutunursa longlarım diye yazdı onu takip ediyorum.Bakalım 23.750 üzeri tutunacak mı ????????? Benim açımdan ise bistle korolasyon açısından 23 bin altına düşmesin yeter.Da öncede yazdım , bir çok kere yazdım düzeltmeler endeksler için candır gereklidir diye .Yeterki düzenli aralıklarla olsun.
    Dow cok kritik yerde dikkat et. Buralar kirilirsa selale mode on

Sayfa 119/992 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •