Sayfa 136/992 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Dolar tobo hedefine gitmiş durmuş.
    zar ın durumu ahu zar.
    Daha diksi burnunu kaldırmadı.
    Kaldı rınca, rırsa ne olacağı açık.
    Şahit abi Güney Afrika her yönüyle gelişimini tamamlamış zengin bi yer
    Ama onlara niye operasyon çekiyolar
    Bilirsin ki , Tanrı zar atmaz
    Bence coğrafi konumları stratecik
    Güçlü bi cüney Afrika istemiyolar

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Saptırmaya devam et... bunu sana daha öncede söyledim... ekonominin siyaseti olmaz... ben gerçekleri söylüyorum... yok yere siyasete çekme ekmek çıkmaz sana.. bunla beslendiğini çok iyi biliyorum.... benim tcmb rezervlerini, borçlanma verilerini paylaşmam, hükümeti destekliyor anlamına gelmez...
    4 aylık artış hızı %34
    Sen o veriye 2020 de %34 ton daha ekle..
    Artış hızı verisi bunu gösteriyor...

Kışını da yırtsan afedersin, altın rezervi yükseliyor... yok yere finansal kriz bekleme olmayacak... tcmb önlemini almış....para nakit akışında şu rezervle sıkıntı olmaz...
    Herşeyi Bilen arkadaş. sana 1 sorum olacak.
    Ülkemizde ucuş yasakları varken hatta peronlar bile kapalıyken. neden Katar ucakları gaziantepe kayseriye istanbula iner ve tekrar havalanır gider. yolcu molcu yok ne getirir ne götürür kimse bilmez. sizin bilginiz varmı bu konuda.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ulaaa... bir şey dedik... 10 yıldır yazmayan adam bile yazdı ahahaha...
    Haklısınız Türkiye, rahip yüzünden el koyacak diye abd tahvillerini sattı... altın rezervleri de tü kaka... ülkede ekonomik krizde şirketler batacak... para bulamayacağız...
    Neyse devam... ama bak tüpraş, 60 a gelirse almayın, garanti de 5 e gelirse almayın sakın... ülke batçak...
    Emekli maaşı alır mısınız bilmem...:
    Rahipten vs den bahseden olmadı, kendin çalıp kendin oynuyorsun sanıtım köşeye sıkıştın
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Egosu yüksek sanırım. Normalde sen işini yap. Bırak seni destekleyenler konuşsun.
    Aslında teoride başkalarından medet umacağımıza kendimiz yapalım demek istemiş ama çok sosyal biraz sayısal olması gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İyi de gerçekler de var yani, bugunkü medikal teknolojinle. ne etsen ve %99 talihte yardım etse . O da böyle bişey çıkaramayacağını biliyo
    at tut muhabbeti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ülkemizde ucuş yasakları varken hatta peronlar bile kapalıyken. neden Katar ucakları gaziantepe kayseriye istanbula iner ve tekrar havalanır gider. yolcu molcu yok ne getirir ne götürür kimse bilmez. sizin bilginiz varmı bu konuda.?
    Herşeyi bilen arkadaşa birde 130 milyardan 80 milyara düşen rezervler kime satıldı diye sorsak? Tarih boyunca bu şekilde belirsiz bir döviz satışı olmamıştı. Kim aldı? Birde tcmb altınları nerede? 30 milyar dolarlık altın var mı depoda?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Rahipten vs den bahseden olmadı, kendin çalıp kendin oynuyorsun sanıtım köşeye sıkıştın
    Sen desin ya yaptırım olacak, tahvillere el koyacak diye çekti çekti didin...
    ben niye köşeye sıkışayım banane... ben olanı söyledim, atlayan sizsiniz... ben görüleni, olanı söyledim...

Sorularıma heç cevap gelmedi, ehonomisi çoh eyi devletin başkanı halkına 10'nar gayme ateşleyin der mi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Tonlarca altın taşıyorlar, duyduuğum kadarıylada eşcinselleri ülkeye sokuyorlar antep üzerinden....
    Ahahaha
    Ben ne bileyim abi.. adamlar gerçekten beni hökümete yandaş, içerden biri sanıyor...)))
    Söylediğini ilk defa senden duyuyorum)0

Sayfa 136/992 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •