Sayfa 142/992 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Arkadaş dünyanın altıncı büyük ekonomisiyiz dese sorun yokmuştu aslında.

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Herşeyi Bilen arkadaş. sana 1 sorum olacak.
    Ülkemizde ucuş yasakları varken hatta peronlar bile kapalıyken. neden Katar ucakları gaziantepe kayseriye istanbula iner ve tekrar havalanır gider. yolcu molcu yok ne getirir ne götürür kimse bilmez. sizin bilginiz varmı bu konuda.?
    Katarda 2 tane üssümüz var, askeri savunma işbirliği anlaşmamız var. BAE VE Suudi saldırısı bekleniyor Yemenden dolayı
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Kötümser olan arkadaşlarım mevcut durumun ortaya çıkaracağı ekonomik vaziyete göre fiyat biciyorlar ki ben de buna dahil

İyimser arkadaşlar ise boşluğu satin alıyorlar.

Üç beş tane başıbozuk spegin hisse alması hisselerin yatırıma uygun olduğunu göstermez.

Ha benim dipten alma tepeden satma yeteneğim var diyorsanız telefon numaranızı yazın hepimiz kazanalım

Speklerin yapmaya çalıştıkları hasar meydana çıkmadan hisseleri küçük yatırımcılara devretmek.

Yarın birgün bilançolar belirginleşir bu durumun da lastik gibi uzayacagi ortaya çıkınca kim alır Pegasusu, Ereğliyi tuprasi???

Oyun büyük...sahtekarlık büyük...

Maalesef kurumlar da bu pisliğe göz yumuyor...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Arkadaş dünyanın altıncı büyük ekonomisiyiz dese sorun yokmuştu aslında.
    Yahu başka veriye baktık... 7 kademe atlamış onu yanlış yazdım kabul ediyorum...
    Başka argüman çürüyemeyince bakıyorum herkes ona saldırıyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tüm emerciklerde sabah dedim bunu zaten ben 7 yi geçti dendiğinde ama konu pas geçildi
    keçiye geri adım attıramazsınız
    deveye hendek atlatamazsınız
    anlamak istemeyene laf anlatamazsınız

ama uğraşıp duruyonuz ne diyim.

engelle geç kardeşim (vaktiniz vardır bişey diyemem) benim onları okumaya vaktim yok engellidir bende çok kişi.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Katarda 2 tane üssümüz var, askeri savunma işbirliği anlaşmamız var. BAE VE Suudi saldırısı bekleniyor Yemenden dolayı

Despite Trump’s tweets and the allegations of funding terrorism, Qatar actually hosts the largest U.S. base in the Middle East, a key facility in the fight against ISIS. Al Udeid Air Base is located 20 miles southwest of Doha and hosts an estimated 10,000 U.S. military personnel. Qatar invested over $1 billion to construct the base which has a 1,200 ft long runway and is capable of accommodating up to 120 aircraft. The U.S. Combined Air Operations Center is located there, providing command and control of U.S. and allied air power throughout the region, especially over Iraq, Syria and Afghanistan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

engelle geç kardeşim (vaktiniz vardır bişey diyemem) benim onları okumaya vaktim yok engellidir bende çok kişi.
    Corona nedeniyle evdeyim diye başlığa bakıyorum ama haklısınız iyisi burayı hiç okumamak .

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

Bes fonlarının bistten alım yapması için belli bir süre veya zaman var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 142/992 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •