Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Olur sercan, bu kadar para basilmaya devam ederse 1 milyonda 3 milyonda olur. Ama boyle zamanlarda ne zaman hangi enstrumanda olacagini bilmen gerekir. Mesela bir yil doviz %200 yukselir ertesi yil borsa %200 yukselir. Bazen gelecegi satin alir bazen gelecegi satar. Ama uzun yillar endeksimiz 3 dolari gecemez. Yani reelde kazanç olmayacak
    Ben borsa 1 milyonu görür derken ülke ekonomisi şaha kalkar demedim..ya venezülla tarzı bi zirve olur dedim.. Yada aklanmak zorunda olan milyarlarca doların bi kısmının bize gelmesini beklerim dedim.. Dünyada aklanması gereken bizim düşündüğümüzün çok çok çok ama çok üstünde kara para var.. Bununla 50 tane yeni dünya kurulur

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ben borsa 1 milyonu görür derken ülke ekonomisi şaha kalkar demedim..ya venezülla tarzı bi zirve olur dedim.. Yada aklanmak zorunda olan milyarlarca doların bi kısmının bize gelmesini beklerim dedim.. Dünyada aklanması gereken bizim düşündüğümüzün çok çok çok ama çok üstünde kara para var.. Bununla 50 tane yeni dünya kurulur
    para bir şekilde aklanırda .. nasıl harcayacaksın.

yeni dünya düzeninde sadece kendi kafandakilere göre kuruyor millet yeni dünya düzenini nedense

troller 10 senelerdir abd nin borcu çok abd batacak vs diye zırvaladılar.

şimdide aynı algı.

abd belasını buldu vs.

yeni dünya düzeninde artık yeni para harcayacak güvenilir yerler inşaa etmek gerekiyor.

yoksa akladığın para kağıt parçasından başka birşey değil.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    para bir şekilde aklanırda .. nasıl harcayacaksın.

yeni dünya düzeninde sadece kendi kafandakilere göre kuruyor millet yeni dünya düzenini nedense

troller 10 senelerdir abd nin borcu çok abd batacak vs diye zırvaladılar.

şimdide aynı algı.

abd belasını buldu vs.

yeni dünya düzeninde artık yeni para harcayacak güvenilir yerler inşaa etmek gerekiyor.

yoksa akladığın para kağıt parçasından başka birşey değil.
    Ustam plütolar birlikte takılmakta hoşlanır.. Onlar yaşıcak bi yer bulur.. Ülkemizin gidişatı için bi şey diyemem allah insanımızın yardımcısı olsun

4.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Agustos eylül basında 10-12 liradan dolar bozdurayım, 40 liraya Tüpraş, 5,5 den garanti, 3,50 İşbank, 17 liradan Migros, 15 liraya Aselsan vs alayım. Kasımda erken başkanlık seçimi olsun, İmamoğlu kazansın. Tamam, 2022 Martında 1milyon endekste satacağım hepsini söz!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Olmayacak bir şey değil, ama olursa bile döviz bazında yine zarar yazmış olursun Dostum. İnanmıyorsan bu yazımı sakla, uzun vadede haklı olduğumu göreceksin.
    2013 den beri döviz bazlı endeks grafiği herşeyi söylüyor zaten. A.K.Partisi iktidardan gitmedikçe durum değişmez. Çünkü bizim ekonomi tecavüz ve soygun ekonomisidir.

Diyor ve ayrılıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •