Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Carrefour da ithal muzun kilosu 24.90 dan 16.90 a dusmus. Bak bu dusmus hali. Avrupalinin 1 euroya yedigi zimbirti bu.
     Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    İtalya, İspanya full sokağa çıkma yasağı var abarti sen magarada mı yaşıyorsun jwqxçşğx..

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ispanya fransa britanya iis isten gectikten sonra yasaklari uygulamaya basladilar. Gec hareket ettiler.

Bizim sansimiz onlarin icine dustugu hatali durumdan endiseye kapilip daha erken yasaklar uygulamamizdir. Yoksa bizde ayni hatayi yapabilirdik.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Ispanya fransa britanya iis isten gectikten sonra yasaklari uygulamaya basladilar. Gec hareket ettiler.

Bizim sansimiz onlarin icine dustugu hatali durumdan endiseye kapilip daha erken yasaklar uygulamamizdir. Yoksa bizde ayni hatayi yapabilirdik.
    Evet onlar hata yaptilar ama Turkiye de yapti. Turkiye cok daha once onlem alabilirdi.

Ve ayrica ben bu rakamlara inanmiyorum. Bir dengesizlik var. Avrupada her yerde bunun bir trend hizi var ama turkiye olum sayisini sabitledi. Bu matematiksel olarak mumkun degil. Ya onlar her olumu covid sayiyor ya da biz her covidden olen herkesi bundan saymiyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evet onlar hata yaptilar ama Turkiye de yapti. Turkiye cok daha once onlem alabilirdi.

Ve ayrica ben bu rakamlara inanmiyorum. Bir dengesizlik var. Avrupada her yerde bunun bir trend hizi var ama turkiye olum sayisini sabitledi. Bu matematiksel olarak mumkun degil. Ya onlar her olumu covid sayiyor ya da biz her covidden olen herkesi bundan saymiyoruz
    Kendimce bir kaç iyi olması için birkaç neden sayabilirim.

1) Yaşlı nüfus az, bakım evlerindeki yaşlı nüfus çok daha az.
    2) Yaşlı nüfus için önlemler daha önceden alındı.
    3) Genç nüfus fazla.
    4) İstanbul gibi bir gerçeğe rağmen (Nüfus yoğunluğu. Avrupa da bu kadar kalabalık bir şehir daha yok.)

Bence kötü olan birkaç durum var. Bu kadar zaman varken çok daha iyi olabilirdi.
    - Hasta olan doktor sayısı
    - Testlerin daha önceden daha çok noktada yapılabilmesi
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku

27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz.

Buna göre Newyork hattı iptal edilmiştir.

Newyork amerikada virüsün merkezi değil miydi ? Sizce 27 mart erken bir tarih mi ?
    Sıkı önlem derken. Çinden wuhandan gelen ilk kafile ile sonraki kafileler arasındaki 9 benzerliği sayar mısınız.
    Bir terslik olmazsa bu sorunu atlatacağız. Bizde başta verilen bana göre hatalı kararların ardından verilen kararlar doğruydu. Okulların kapanması, diğer sosyal mekanların kapanması, yaşlı ve gençlerin evde tutulması gibi. Ama bu yinede şanslı olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Bankalar, ptt ve pazarlardaki kalabalığı atlatmamızın başka açıklaması olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •