Sayfa 196/992 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop - XVIII

iktidar herhangi bir konuda pozitif algıyı söyle oluşturuyor:

recep erdoğan bir konu ortaya atıyor.. tamamen saçma..mesela "biz iktidara geldiğimizde evlerde buzdolabı yoktu"..

bunun üzerine tv de altyazılar geçmeye başlıyor her programda..bıktırırcasına..sanki ülkemizde konuşulması gerekn daha önemli bir konu yokmuş gibi.. mesela "cumhurbaşkanı erdoğan ekonominin şahlanması üzerine konuştu bilmem ne derneğinin yıllık ödül toplantısında" diye.. araya bir kaç cehape ye hakaret cümlesi..

olay orada kalmıyor.. akşam cnn, habertürk vb açık oturumlar başlıyor.. taa dedelerinin zamanında hayatın ne kadar zor olduğunu anlatan akape yalakaları başlıyor olayları dramatize etmeye.. araya tüp kuyrukları giriyor 50 yıl oncesinin..50 yıl oncesine gidenin taşdevrine kadar gitmesi lazımdı aslında..komedi..

ancak biz biliyoruz ki yalın gerçek değişmiyor: akape iktidara geldiğinde Turk halkının BÜYÜK çoğunluğunda buzdolabı vb vardı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

https://www.youtube.com/watch?v=2ajeIeUqOjw

buzdolabı meselesi gerçekten söylendi.. 1:10 dan itibaren..

komedi ama bunu bile söyleyebiliyorlar..yani seviye bu maalesef..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    İstanbul seçimlerindeki dehsetten sonra artık açıklanan hiçbir veriye, bilgiye, açıklamaya güvenilmez...

Ben son kez Suriye operasyonu başlayınca Türkiye'ye gelen heyetle gorusmeyecegim diyen başkana guvenmistim.

Dört saat sonra teslimiyet belgesini zafer diye yutturmaya çalıştılar tabii sabah borsa malumunuz...

Maliye Bakanlığı'nın acikladigi veriyle maliye damati

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı veriyle sağlık hatibi böbürleniyor ise bunlara güvenen harbi harbi süzme saftır...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızı takip ediyorum,genelde çıkış noktanız bu oluyor,siyasi erk in yaptıklarına güzelleme yaparsanız eleştirinin mimarlar odasına mı olmasını bekliyorsunuz?

Ayrıca,şahsım adına yazdıklarınızı eleştirdiğim nokta,99 depremini bu krizden daha basit görmenizdi,üstelik bu pandemide,tüm sağlık bakanlığı çalışanlarını çok başarılı görmeme rağmen sizce açıklanan ilk vaka tarihi doğrumudur? bakınız eski KK.Kom. önce zatürreden öldüğünün açıklanması daha sonra corona sebepli ölüm tanısı konması gibi...
    Hayir. Bende ilk aciklanan vaka tarihine inanmiyorum. Belki sayilar dusuktu atlatiriz diye sandilar.

Ama bu virus ile ilgili yanilmayan tek bir kurum yada devlet yoktur. En basta doktorlar ve bilim adamlari....o kadar celiskili konustularki her kesi yainlttilar. Halada oyle.
    Her kes onceki viruslerle mukayese yapip benzerlik kuruyordu...

Bu virusun ekonomik ve finansal boyutunun 99 Marmara depreminden cok daha buyuk oldugunu hala savunuyorum. 1-2 ay daha gecsin Tablo dahada netlesir zaten.

Herkese tavsiyem, ahaber, sabah ve akit gazeteleri gibi Halk tv ve sozcu gibi gazetelerede sag duyunuzu kaptirmayin. Bunlari takip etseniz bile iki taraf arasinda dengeli bir tutum belirleyin. Bu tur yandas/yoldas medya kaynaklari sadece holigan yetistirirler.

merkez avrupa ve abd de 20 bin yaşlı bakım evi var.
    bu ülkelerde 1 milyon kişi bakım evlerinde yaşıyor.
    buralarda yaşlılar topluca ölüyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Buzdolabını bırakın tuvalete 1 milyona giriyorduk şimdi 1 tl
    denmedi mi

https://www.google.com/url?sa=t&sour...B-NoGGvzr6OZ7p

Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Akşam biri test sayısı az ama diyor ertesi gün saaaakkkk 40 bin test

Biri iyileşen vakayı geçerse bu iş tamam diyor sabahına saaaaaakkkk hemen geciveriyor.

Birisi yoğun bakım azalırsa iyiye yorariz diyor hemen saaaaaakkkk yarı yarıya düşüyor

Öbürü yoğun bakım değil mirim entube sayısı azalması diyor saaaaaakkkk anında iyilesiveriyorlar...

Uydur uydur yayınla aynı TÜİK in enflasyon verisi mübarek...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz.

Buna göre Newyork hattı iptal edilmiştir.

Newyork amerikada virüsün merkezi değil miydi ? Sizce 27 mart erken bir tarih mi ?
    Sıkı önlem derken. Çinden wuhandan gelen ilk kafile ile sonraki kafileler arasındaki 9 benzerliği sayar mısınız.
    Bir terslik olmazsa bu sorunu atlatacağız. Bizde başta verilen bana göre hatalı kararların ardından verilen kararlar doğruydu. Okulların kapanması, diğer sosyal mekanların kapanması, yaşlı ve gençlerin evde tutulması gibi. Ama bu yinede şanslı olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Bankalar, ptt ve pazarlardaki kalabalığı atlatmamızın başka açıklaması olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ilk gelen umreci kafileler haric yurt disindan gelenler karantinaya alindi.

Sayfa 196/992 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •