Siz Hipokrat yemini etmiş hekimlere inanmıyormusunuz
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siz Hipokrat yemini etmiş hekimlere inanmıyormusunuz
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz.
Buna göre Newyork hattı iptal edilmiştir.
Newyork amerikada virüsün merkezi değil miydi ? Sizce 27 mart erken bir tarih mi ?
Sıkı önlem derken. Çinden wuhandan gelen ilk kafile ile sonraki kafileler arasındaki 9 benzerliği sayar mısınız.
Bir terslik olmazsa bu sorunu atlatacağız. Bizde başta verilen bana göre hatalı kararların ardından verilen kararlar doğruydu. Okulların kapanması, diğer sosyal mekanların kapanması, yaşlı ve gençlerin evde tutulması gibi. Ama bu yinede şanslı olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Bankalar, ptt ve pazarlardaki kalabalığı atlatmamızın başka açıklaması olamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Ben depremden farkli olarak bu olayin israrla ekonomik ve finansal boyutunu tartismaya calisiyorum siz ise depremin meselenin insani boyutunu tartiyorsunuz....ikimiz farkli noktalari tartisiyoruz.
Son iki ayda Turkiyede en az 5-6 milyon insan isini kaybetti. ABD de 30 milyon issizlik basvurusu yapmis. Dunyada ekonomiye bu kadar buyuk capta hasar veren bir dogal felaket ne zaman gorulmus ?
Dua edelimki yasaklar kaldirildiktan sonra salginin yayilma hizi kabul edilebilir seviyede kalsin.
Su anda Yasaklar uygulandigi icin calismayan Hindistan, Benglades Nijerya gib fakir ulkelerde ancak gunluk yevmi ile yasamlarini surdurebilen yuzlerce milyon insan evinde aclik tehlikesi ile karsi karsiya kalmis durumdadir.
İnsan doğasında değişmeyen duygular önyargı isyan ve kabullenme
İnsanoğlu için Her şey ilk günkü gibi olmuyor zamanla herşeye alışıyor ve kabulleniyor
Ve bu değişmeyen doğa nedeniyle imkanlarda gevşetildiğinde olanlar olacak
Ha dediğin gibi başımıza gelince yine korkacağız
Aşı şart ama aşıdan önce insan doğası bununla yaşamaya ve ölmeye alışacak maalesef
Yazdıklarınızı takip ediyorum,genelde çıkış noktanız bu oluyor,siyasi erk in yaptıklarına güzelleme yaparsanız eleştirinin mimarlar odasına mı olmasını bekliyorsunuz?
Ayrıca,şahsım adına yazdıklarınızı eleştirdiğim nokta,99 depremini bu krizden daha basit görmenizdi,üstelik bu pandemide,tüm sağlık bakanlığı çalışanlarını çok başarılı görmeme rağmen sizce açıklanan ilk vaka tarihi doğrumudur? bakınız eski KK.Kom. önce zatürreden öldüğünün açıklanması daha sonra corona sebepli ölüm tanısı konması gibi...
2 hafta once 7 tl olan muz 14 tl nasıl oluyor galıp ozturk bıle bu fıyata bu hızla getremezdı pesss
Kendimce bir kaç iyi olması için birkaç neden sayabilirim.
1) Yaşlı nüfus az, bakım evlerindeki yaşlı nüfus çok daha az.
2) Yaşlı nüfus için önlemler daha önceden alındı.
3) Genç nüfus fazla.
4) İstanbul gibi bir gerçeğe rağmen (Nüfus yoğunluğu. Avrupa da bu kadar kalabalık bir şehir daha yok.)
Bence kötü olan birkaç durum var. Bu kadar zaman varken çok daha iyi olabilirdi.
- Hasta olan doktor sayısı
- Testlerin daha önceden daha çok noktada yapılabilmesi
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Yer İmleri