Sayfa 266/1000 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bu virusun subatta martta dunyaya yayildigina inanmiyorum

https://www.dailymail.co.uk/sport/sp...s-January.html

tanidigim onca kisi 40 + derece atesli hastalik gecirdi
    kendi cocugumda 41 derece olctuk.belki de bu kadar medyayay yayilmasaydi insanlar normal bir hastalik gibi gecirecekti.
    Sn sugosu emin olun normal bir hastalık değil.Virüs sadece akciğerleri değil pek çok organ tutulumu yapıyor.Garip bir şekilde bir hasta grubunu yaşa ve yan hastalığı olup olmamasına bakmadan çok hızlı öldürüyor.İtalyada ispanyada sağlık sisteminin kilitlenmesine baksanıza,geçen yıllarda da değişik tip solunum yolu virüsleri vardı hiç böyle bir şey yaşanmıyordu.Siz bizde sistemin kitlenmemiş olmasına bakmayın,bizde cidden sağlık sistemi hastaneler doktorlar falan normal dünya ortalamasına göre çok iyi.Sağlık sistemimiz çok iyi bir sınav verdi.Ama bu virüs rehavete kapılacak bir virüs değil,ekonomik durumları anlıyorum orda da açmazlar var ,ama ekonomik açmazlar mı bu virüsle layıkıyle savaş mı sorusuna benim cevabım tek.

Aslında bir müddet hafta içi de akşam sekizden sabah altıya kadar karantina uygulansa,haziran ortasına kadar bu iş biter mi diye gelmiyor değil.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında bir müddet hafta içi de akşam sekizden sabah altıya kadar karantina uygulansa,haziran ortasına kadar bu iş biter mi diye gelmiyor değil.
    Suriye, iran ve ırakla bu kadar kontrolsüz geçiş varken bence zor. Bu işi komşularla çözmeden aşı veya sürü bağışıklığı dışında çözüm yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Suriye, iran ve ırakla bu kadar kontrolsüz geçiş varken bence zor. Bu işi komşularla çözmeden aşı veya sürü bağışıklığı dışında çözüm yok.

Evet o da doğru.Gerçi sürü bağışıklığı işi de her geçen gün zaten kendiliğinden oluyor ister istemez.

Bu arada ekşi sözlülkte 2 mayıs 2020 amerikada covid 19 isyanı diye başlık açılmış.Sokak hareketleri oluyormuş galiba.Yani joker loading.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Evet o da doğru.Gerçi sürü bağışıklığı işi de her geçen gün zaten kendiliğinden oluyor ister istemez.

Ben sürü bağışıklığı denen şeye inanmıyorum.

Olsaydı, en çabuk bizde olurdu.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ben sürü bağışıklığı denen şeye inanmıyorum.

Olsaydı, en çabuk bizde olurdu.
    Oluyor oluyor sn delikan ,vaka sayıları düşüyor,hastaneler tenhalaşmaya başladı,yoğun bakımlar ferahlamaya başlamış.Durum aslında çok da kötü değil şimdilik.Rehavet olmazsa iyi gidiyoruz.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Bu arada ekşi sözlülkte 2 mayıs 2020 amerikada covid 19 isyanı diye başlık açılmış.Sokak hareketleri oluyormuş galiba.Yani joker loading.
    Garip değil ki amerikanın kuruluş felsefesi, vahşi batı hikayeleri, ilk kapitalistler (çelik, demiryolu, petrol devleri) hepsi güçlüler yaşar, zayıflar ölür mantığı üzerine inşaa edilmiştir.
    Bizden kat ve kat fazla asker kaybetmelerine şehitlik veya gazilik kavramları olmamalarına rağmen dünyanın dört bir yanında askeri operasyonlarda ölen binlerce amerikalı askerini anar saygı gösterirler. ama yine askeri operasyonları desteklerler. farklı bir toplum farklı bir hikaye.

O egeli ben değilim

Sayfa 266/1000 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •