Sayfa 201/992 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Tamamen vadeli piyasa ile ilgili olarak bir başlık ne zaman açılacak acaba. Bütün gereksizler burada. 60 tane mesaj yazılmış. Piyasa ile ilgili olan yok neredeyse. İnanın yazık. Zamanımızı çalıyorsunuz ve hakkımı helal etmiyorum size. Sohbet edecekseniz başka başlıklar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Görüşünüzü kaynakla belirtirseniz kimsenin söylecek sözü olmaz. Elimizde internet olduğuna göre istediğiniz kaynakla görüş ve düşüncelerinizi belirtir link ekleyebilirsiniz.

Aşağıda durumumuzu güzel özetlemişler. 24 nisanda dolar bazında 12 sene önceki rakamı görmüşüz. Buyrun arzu ettiğiniz şekilde yorum yapım.

“Borsa İstanbul, 24 Nisan seansını 1.4 cent ile 2008 yılındakiyle aynı dip seviyede tamamladı. Endeksin dolar bazındaki tarihi rekoru ise bugünkü kurla 350.000'in üzerine denk gelen 5.1 cent. Yani endeks dolar bazında 3.5 kat yükseldiğinde tarihi zirvesine henüz yeni ulaşmış olacak. Gayrimenkul piyasası da benzer bir potansiyel taşıyor.”

https://m.sabah.com.tr/yazarlar/dile...cin-son-firsat

Yazık değil mi millete zaten ev alamıyorlar birde şimdiki fiyatların 3.5 katı olursa kim ev alacak. Biride demiyor maaşlar gelirler 3.5 kat artacak. Varsa yoksa borsa gayrimenkul .. duyanda millette para varda ev almayı hisse senedi almayı düşünüyor zannedecek.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ithal muz 14 tl tüketiciye ucuz bence ben habire hesap yapıyorum ithal yerinden full nakliye hepsi dahil gümrük vs bana gelişi 1 dolar 80 cent. Daha satacam da para kalacak kim yapabiliyor ise valla bravo.
    Bana domates, salatalık, biber ve maydanozla gel...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,268
    Blog Entries
    1
    Gıda enflasyonu düşük bekliyorum daha piyasa ile ilgili ne olsun. Önceden söylüyoruz işte. Sanki viob açık da işlem yapacaksınız. Sanki bir de işlem yapmak için foruma bakacasiniz iş olsun torba dolsun diye serzeniş...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Piyasa ile yorum da yapalım bari...
    Endeks 99300 lere bir kez daha iner... Pazartesi gün sonu son günlerin yeni zirvesinde kapatabiliriz....
     Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Tamamen vadeli piyasa ile ilgili olarak bir başlık ne zaman açılacak acaba. Bütün gereksizler burada. 60 tane mesaj yazılmış. Piyasa ile ilgili olan yok neredeyse. İnanın yazık. Zamanımızı çalıyorsunuz ve hakkımı helal etmiyorum size. Sohbet edecekseniz başka başlıklar var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,268
    Blog Entries
    1
    Aylar önce corona ile ilgili dikkat çekici yazılar yazdım vay piyasa ile ilgili yazın vs filan yine. Yok anlamı yokmuş falan filan vob ile ilgili yazmalıymışım . Al işte yedin kafaya 60 bin puanı..[emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Endeks düşecek diye 102 lere geldik en kötüsü görüldü bu para bolluğu nda geri geliş ler alım fırsatı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Muz dedin de aklıma geldi dostum...
    Bizde ithal muzun kilosu ortalama 14TL iken, kanada'da 1.10
    Lanet olsun böyle pahalılığa.... Bi de demezler mi ekonomimiz mükemmel diye...
    Muhtemelen bizde talep enflasyonu, parasal genişleme enflasyonu ve döviz kurunun yarattığı enflasyon olayı istenmeyen yerlere götürecek.

Tabi bir de nur topu gibi negatif faiz veriyoruz mevduata. Long olmak veya malda olmak çok tedirgin ediyor insanı şu dönemde.

Sayfa 201/992 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •