Sayfa 281/1000 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Sabah akşam dolar gaymenin nesini konuşacaz, 3 gün sonra kimse kalmaz bu başlıkta.

O şikayet eden zibidiler gelsin yazsın da, bilelim dolar hakkındaki derin bilgilerini.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Aslında şarap üzerine bir işletme kurmayı çok istiyorum ama ortam güven vermiyor.
    Siyasi bakışı geçtim, her ramazan ayında umreye gidemeyenler gelir benim iş yerini taşlar.
    dini bütünlerin en sevdiği kokudur şarap okusu, akşam yatıya kalırlar
    kaç tane ayette şarap laga lugası geçer, yararlıdır kelimesi geçer lakin fazlası sözde haramdır..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Biz ülke olarak domuz eti yemiyoruz ama gelen turistler için domuz üretiyoruz.

Alkol işine de ticari olarak bakabilsek ülke ekonomisine büyük katkıları olur . Ülkede viski üretimi yok . Şarap az. Bira üretimi yaygın değil.

Ülkede rakı tüketimi az. Rakının yanına başka etiket ürünler konabilir.

Bu tür ilerlemeler ihraç ürünü olarak ülkeye döviz girişine de faydalı olacaktır. ( dolara bağladım. Şikayet etmeyin)

Ahanda dolar gayme hakkında çok değerli bilgi, arkadaşlar atalarınızdan kalma dolar gaymeleriniz, 1861 tarihli olmaları şartıylan hala geçerli.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

https://ugurses.net/2020/05/01/dalga...mpression=true

Başkan Uysal’a bir gazeteci tarafından sorulan “Kamu bankaları kanalından neden döviz satıyorsunuz? Dalgalı kur rejiminden kamu kontrollü kur sistemine mi geçildi?” sorusunu takiben şunu sordum; “Giderek daha açık biçim alan örtülü bir kur savunusu var; kur 7’yi geçmesin ama 6.9950’de dursun, bunun nasıl bir ekonomik mantığı var?”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

Alkol işine de ticari olarak bakabilsek ülke ekonomisine büyük katkıları olur . Ülkede viski üretimi yok . Şarap az. Bira üretimi yaygın değil.

Bu tür ilerlemeler ihraç ürünü olarak ülkeye döviz girişine de faydalı olacaktır. ( dolara bağladım. Şikayet etmeyin)

Benim rakı işi ne olacak, konuyu gargaraya getirmen!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Cezası çok abi . İmbiği monte ederler . Değerli bir Türk büyüğüm totoya sahip çıkmak lazım demişti. Hatırlarsan
    Ah yanlarim yanlarim, cok guldum yav..

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

benim bir arkadaş çankırı nın bir ilçesine bar açaçağım demişti, ahali linç edecekti bura müslüman ülke töbe haşa zart zurt. Neyse arkadaşın ilçe dışındaki ceviz bahcesinin önündeki kuyunun yanından her sabah gece bırakılan ve temizlediği rakı ve bira şişesi sayısıyla barın kallavisi açılırda, müslüman milletimiz riyakarlığı sever.

Sayfa 281/1000 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •