Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,394
    Yaz tahtaya bir daha, tut defteri kitabı
    Sarı çizmeli Mehmet ağa, bir gün öder hesabı
    Yaz tahtaya bir daha, tut defteri kitabı
    Sarı çizmeli Mehmet ağa, bir gün öder hesabı

Bu hesap zor ödenir . reçete acı değil zehir zemberek olur.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

2. mesela yunanistan da imf-ab- bankaların ilk taleplerinden biri dış borc odemesi için sağlık, egitim vs den paraları kıstı. Bir başkası emekli ikramiye ve maaşlarını yarı yarıya indirdi. Bugün 1500 verdiğin adama 750tl vermek yani.Evet recete acı değil zehir zemberek oluyor. Kac hukumet yıkıldı 7 yılda en son geldikleri yer 2063e borcu ödeyecek gibiyiz diyorlar.İmf ekonomistleri ne diyor borc odenemez, ab ve almanya arka cıkıp bu parayı ödesin.Bakın turkiye nin bir ab si ve almanyası da yok.

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    mesela yunanistan da imf-ab- bankaların ilk taleplerinden biri dış borc odemesi için sağlık, egitim vs den paraları kıstı. Bir başkası emekli ikramiye ve maaşlarını yarı yarıya indirdi. Bugün 1500 verdiğin adama 750tl vermek yani.Evet recete acı değil zehir zemberek oluyor. Kac hukumet yıkıldı 7 yılda en son geldikleri yer 2063e borcu ödeyecek gibiyiz diyorlar.İmf ekonomistleri ne diyor borc odenemez, ab ve almanya arka cıkıp bu parayı ödesin.Bakın turkiye nin bir ab si ve almanyası da yok.
    #bizbizeyeteriz

diyorlar işte.

reis yolunu yapıyor her şeyin, ileride corono'dan sonra krizden çıkamazsak bu hashtag ile donumuza kadar alacak.
    men dakka dukka

5 Haziran'da Moodys not açıklaması var mış.YTD

5. https://www.youtube.com/watch?v=e5qo1iNgGKY

ilerde yaşanması muhtemel senaryoyu hoca çaktırmadan spoiler olarak aktarmış.

MUTLAKA izleyin..

6.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=e5qo1iNgGKY

ilerde yaşanması muhtemel senaryoyu hoca çaktırmadan spoiler olarak aktarmış.

MUTLAKA izleyin..
    adamin yuzu tarihte ki osmanli padisah tablolarinda ki adamlara benziyor

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    adamin yuzu tarihte ki osmanli padisah tablolarinda ki adamlara benziyor
    Direk sadrazam olarak gel başla derdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    mesela yunanistan da imf-ab- bankaların ilk taleplerinden biri dış borc odemesi için sağlık, egitim vs den paraları kıstı. Bir başkası emekli ikramiye ve maaşlarını yarı yarıya indirdi. Bugün 1500 verdiğin adama 750tl vermek yani.Evet recete acı değil zehir zemberek oluyor. Kac hukumet yıkıldı 7 yılda en son geldikleri yer 2063e borcu ödeyecek gibiyiz diyorlar.İmf ekonomistleri ne diyor borc odenemez, ab ve almanya arka cıkıp bu parayı ödesin.Bakın turkiye nin bir ab si ve almanyası da yok.
    kaç senedir 2 bin tl ve uzerı vermesi gerekırken emeklisine 1000 ve altı emekli maaşı vardi kaç seneden beri

Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •