Sayfa 235/992 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop - XVIII

Milli piyango iddia bitince nasıl para kazanırım diye piyango çekilişi çıkarmıştı hergün 1 milyon diye demek zarar etmişler 500 bine düşürmüşler büyük ödülü

Bu durumda bile hala milletin cebindekini nasıl alırız umutlarını nasıl yıkarız diye 3 kağıttan vazgeçmiyorlar

Aklıma birde şu geldi

Bunlar şimdi kredi dağıtıyor herkese
    Yani borçlandırıyor ama 10 ver 11 al bence hikaye

Dikkat edin borsamız düşmüyor ama adam akıllıda çıkmıyor hergün sata sata karlarını ala ala mıymıy yani 1 haftada 20 bin düştü 2ayda 20 bin çıktı

Yani demem şuki

O kadar dağıtılan krediler boşuna değil biliyorlar ki bizim millet zeki kesin borsaya girer ee biz neden çıkaralım yada neden düşürelim testere ile bu işi hallederiz
    yani

10 ver 11 al sonra o 10'u bir daha geri al
    Yani
    10 ver 11 al

Sonuç itibariyle yükselişede düşüşede inanmıyorum ben artık paramızla sahip çıkalım herkesin sözüne ve her kağıdın iyi haberine aldanmayalım
    Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Suudi şeriatla yönetilmiyormu. bunların şeriatı böyleyse. Bizdeki yobazların neden şeriat gelsin diye bağırdıklarını şimdi anlıyorum.
    şimdi petrol fiyatları buralarda kalırsa
    suudi kralı memleketimize geldiğinde otelde huzura çıkmayacak mıyız..?
    yoksa doğrudan saraya mı çağıracağız, devlet nişanı takmayacak mıyız..?

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    İkisi de erkeğe iyi gelir. Her türlü kas için... Kalp, kol, üç bacak için de...
    Spor yapı kaslarınızı çıkarmak istiyorsanız yiyeceğiniz 4 şey vardır. Yumurta, yağsız et, muz, çilek
    Abi sorun su tat yok. 2 kez cilek aldim sanki saman gibi. Bizim cocuklugumuzda ki tatlar kalmadi. Mesela salata yapiyorsun o da saman gibi. Domates dedigin kokacak. Bu nedenle yemiyorum.

Artik hormonlu mu tatlari mi degisti ama gercekten o eski tatlar kalmadi hicbirseyde

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Zaten ben bu sebeplerden dolayi para olmazsa Suudiler dagilir demek istedim. Adamlarin bir ulusal bilinci yok. Bir birleri ile guc rekabeti halinde olan bir kabile toplumundan olusuyor.

Eger petro-dolar sistemi cokerse orta dogu haritasida degisecek. Bolgede devlet sayilabilecek iki ulke var. Turkiye ve Iran. Birazda Misir ve Cezayir..

BAE ve Suudilerin guc kaybetmesi Misira da yansir. Buda bize karsi kurulan blokun guc kaybetmesi demek oluyor.
    Yakin gelecekte bir cok ulke jeopolitik alanda guc kaybedecek....Bakalim o guc bosluklarini kim dolduracak..
    1980de başlayan "Yeşil Kuşak" Sovyetlerin Afganistanı işgaliyle müslüman gençleri Pakistan ve Iranda şeriatçı 500 medreselerde her yıl 50-60.000 mücahit yetiştirmek idi. ANti-komünizm yıllarıydı onlar.
    1990da Sovyetler dağılınca Arap Milliyetçisi BAAS rejimleri Suriye, Irak, Mısır, Libya, Yemen, Ürdün gibi memleketlerde 5.kol olarak bu mucahitler bu ülkelere servis edildi. Bu yıllarda bizim üniversitelere saldıran "Müslüman Gençlik" örgütünün elebaşları mücahitlerdi. Bu yıllar Türkiyede 1994 yerel seçimlerinde 17 Kürt vilayeti Refah Partisi Erbakana verilerek Kürt ayaklanmasına Din kalkanı olarak büyütüldüler. Özelleştirmenin yıllarıydı bunlar. Ulusal-milli-KİT ekonomisi haraç mezat satıldı bit pazarlarında.
    2000lerde "Yeni Dünya Düzeni" Emperyallist merkezlerden eski Sovyet ve "gelişmekte olan ülkeleri" borçlandırıp, yatırım adı altında AVM, iş merkezi, yan sanayi ve tüketim mallarının dolaşımı, Çin'in dünyanın Organize Sanayi Sİtesi haline gelmesinde, İslami-Milliyetçi iktidarlar halkı afyonlarken ihale, rüşvet, kayırma, eş,dost,akraba-yandaş kalkınmasının ustası oldular.
    2008 krizinden önce devletler ve hazinelerin, ondan sonrası Merkez Bankaları ve Global finans hareketlerinin yıllarıdır. Paranın kendisi tüm siyaset, diplomasi ve iktidar biçimlerinden bağımsız kendi ekosistestemini kurdu. Artık insanlar, devlerler, firmalar para için çalışmıyor. Para onları yönetiyor.
    2010larda "Arap Baharı" ile okumuş-tüketici-paralı arap gençliğinin demokrasi-özgürlükler talebi ile başlayan ayaklanmaları, kendince "Anti Emperyalist" her Arap devletinin ve toplumunun mahvolmasına yol açtı. Mülteci konvoyları karadan ve denizden, parası olan havadan tüm Akdeniz etrafını sardı. Kumarhaneler gibi piyasalarda da gerçekten "Para parayı çekti" hem de sünger gibi.
    Kızılderilinin söylediğini tercüme edelim günümüze "Beyazlar geldiğinde onların elinde para, bizim topraklarımız vardı. Şimdi bizim elimizde borç, onların elinde topraklarımız ve gene daha çok para var" Bunu en iyi Filistinliler bilir. İsrailin el koyduğu her 1 m2 Filistin toprağı Filistinlilerden satınalınmışştır.
    2020ler virüsle başladı. TÜm faşistlerin, kapitalistlerin rüyası yaşanıyor. İnsanlar kafesteki kuş kadar ürkek ve korkudan ne yapacağını bilemez halde.
    Filleri yavruyken evcilleştirirken, ayağına zinciri bir sağlam ağaca bağlarlar. Fil ne kadar asılsa kurtulamayacağını öğrenir. Büyüdüğünde fili bağlamaya gerek kalmaz, ayağına zinciri geçir, zaten kıprdamaz artık ve asla.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. İnternet üzerinden offshore forex firması açmayı düşünüyorum. Genelde firmalar belize ya da san vincent'ta açılmış.Amaç para kazanmak değil, Tr deki arkadaşlar forexte kazanıp paralarını alamyorlar. Firmalar bunların paralarının üstüne yatıyor. Bu gibi işleri yapmayan dürüst bir firmanın iş yapacağını düşünüyorum.

7. Netflix te Kirli Para belgeselini izleyen var mı?

https://youtu.be/1HwRoR5qbIA

Özellikle ilaçlar ve açığa satış bölümünü izlemenizi öneririm

Birde orda kendine açığa satışcı diyen kurumsal fonlar varmış.

Fahmi Quadir diye bir hatun var bayıldım[emoji16]

https://www.forbes.com/profile/fahmi.../#5ad023cb7430

8. Bu forumda çok çilek sever var....neredeyse para kadar çilek konuşuluyor.....

Bahçemizde biraz var...geçen sene ilgilenmediğim için meyve vermedi....yazında sulamadık...artık bitti diye sandım...

Baktım bu bahar tekrar palazlandılar.... etraflarını biraz kazdım havalandırdım..yabancı otlarıda söktüm.....epey güvercin gübreside attım..sanırım fazla gubre verdim..onun için bu yıl ya hepsi yanacak yada iyi meyve verecek herhalde....

bu yılda olmazsa her zamanki gib kayın pederin bahçesine dalarız..onların bahçesinde çok var

Sayfa 235/992 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •