Satan fonun 24 milyon lotu kaldi.14 milyon satti. Bunuda satmaz belki. Yillardr hissedeki baski bu lotlar yuzunden bence. Az kaldi sabirrSM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satan fonun 24 milyon lotu kaldi.14 milyon satti. Bunuda satmaz belki. Yillardr hissedeki baski bu lotlar yuzunden bence. Az kaldi sabirrSM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence zor bir hafta bizi bekliyor.bir miktar nakitte beklemekte fayda var.
6 mayista bilanco var. İyi gelirse tutunur. Daha once de dedigim gibi ben endeksten endiseleniyorum.19 mayisa kadar 2 hafta var. Endeksin sert ters yonlu hareketi fonsatisiyla birlesirse kisa vadede tehlikeli olabilir.Sonra bayram vs mayis biter. ne olacaksa haziran ayinda olacsk diye dusunuyorum. Bir de bedelsiz vermesi dusunulen hisseler siralanmis bir paylasimda . Aefes 8. Sirada.eger mayis ayi icinde boyle bir haber gelirse durum farkli olur tabi.
Bilancoda supriz olur mu sizcei
Burada ve investing de inanılmaz bir propaganda var. Nickler farklı olsalar bile yazılanlar birebir aynı. Bazilari nokta,virgül sektirmemis. Yazılanlar da gayet olumlu . Birisinin 28 dolar beklentisi var hatta , bir de aslesan la kiyaslaniyor. Şimdi bu kadar olumlu olunca insan sormadan edemiyor. Acaba eniştem beni niye bu kadar tutkulu öpmek istiyor tüm haftsonunu tüm borsa mecralarinda aefesi överek geçir ( hatta gazetelere de ilan verebilirler, o kadar atesliler) ve bu 'iyilik' , hedef için de beklenti içinde olma ... Gerçekten ilk kez tanık oluyorum böylesine . Bakalim bu kamu spotu ne kadar devam edecek
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
28 usd hedef veren mi var ? muhremelen.matematik ile arasi iyi degildir.
Ben bir hedef uzerine konusuyorum ve yaptigim analize karsi teorisi olan herkesin de fikrini dinlemeye faydalanmaya hazirim.
Ben bu sirketin kriz doneminde dahi (yani şu anda) piyasa fiyatinin Min. 4 milyar usd olmasi fikrinde israrciyim. Konuya iliskin detayli aciklamalari da açık ve net bir bicimde rakamlar ile ustte anlattim.
Bugun 4 milyar usd 45-50 liraya tekabul eder. Bu 4 milyara min. dememin sebebi ise sadece %100'üne sahip olunan EBI ve %50 ortagi olunan Cola'nin degeridir. ikisini toplarsaniz 4 milyar usd yapar. diger yurtici operasyonlari da kriz iskontomuz olsun.
Simdi benim anlamadigim da sudur ! 10-12 yil boyunca bu devasa buyumeye karsi usd bazinda niye en dipteyiz ya da TLbazinda niye hic fiyat degisimi saglayamamisiza sasirmiyoruz bunu sorgulayan yazilar yazip bu neden boyle dedigimizde insanlar sasiriyor.
bende buna sasiriyorum.
konusma ile degil varsa rakamlar ile desteklediginiz her turlu farkli dusunceye ve teoriye acigim ! birbirimizi fikirsel olarak tamamlayarak yol alabiliriz
yatırım tavsiyesi degildir
Hulk satış yaparken reklam dozaci iyice artıyor şöyle hedef böyle hedef orayı kırar uçar vs sanki her şey Hulk a çalışıyor . Bazen Hulk a müşteri bulmak için rapor bile yazıldığını düşünüyorum çok mu komplo olduğunu bilemedim şimdi Yatırım tavsiyesi değildir
5 üye 17 ziyaretçi forum Mahmutpaşa pazarını geçti maşallah ...herkesin gönlünce olsun herşey . Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri