Sayfa 74/440 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by kiimm81 Yazıyı Oku
    Sevgili ortaklar benim naçizane düşüncem de şudur, bu hisse tavan tavan giderken sığ bir hacimle gitti. Günlük 500-600 bin lotlarla tavan oldu. Cuma günü ise hacimli bir taban oldu. Buradaki hacim bence en fazla bugün de taban yapar. Hatta akşama doğru tabanı bozup yukarı bile gidebilir. Ama yüksek oranda salı günü yeşiller yanacak gibi düşünüyorum. Kesinlikle YTD. Sadece kişisel beklentidir.
    SON BİR İKİ GÜN ÖYLE OLDU DAHA ÖNCELERİ YÜKSEK İŞLEM HACİMLERİYLE OLMUŞTU.hATTA SON ÜÇ DÖRT GÜNKÜ İŞLEM HACİMLERİ İÇİN MEMNUNİYETSİZLİĞİMİ FORUMDA İLETMİŞİM.AMA 17 NİSANDAKİ GİBİ BİR İŞLEM HACMİ BEKLEMEK ZOR.alıcılar milyon lotlar mertebesindeydi.Sonuçta bir habere bakar.YTD
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

2. Satış baskın...

Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    SON BİR İKİ GÜN ÖYLE OLDU DAHA ÖNCELERİ YÜKSEK İŞLEM HACİMLERİYLE OLMUŞTU.hATTA SON ÜÇ DÖRT GÜNKÜ İŞLEM HACİMLERİ İÇİN MEMNUNİYETSİZLİĞİMİ FORUMDA İLETMİŞİM.AMA 17 NİSANDAKİ GİBİ BİR İŞLEM HACMİ BEKLEMEK ZOR.alıcılar milyon lotlar mertebesindeydi.Sonuçta bir habere bakar.YTD
    Taban da 3 milyon lot birikti an itibarıyla 2150 de satıcı var..satıcılarda artıyor...
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Taban da 3 milyon lot birikti an itibarıyla 2150 de satıcı var..satıcılarda artıyor...
    YTD
    Panik ya bir kap haberi yada iyi bir alıcı lazım

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sadece 80.000 alım var. 4 milyon satıcı var. Taban serisi tavan serisi yarısı kadar devam edecek gibi. Çarşamba belli olur. Petun ve Derinhisse grubu mahvetti hisseyi. Bilanço ve haber destekli 10 lira üzeri hiç yoktan iyidir. 6 aylık ile zirveyi geçer diye düşünüyorum. Pandeminin tesirleri ilaç ve gıda dışındaki sektörleri fena etkileyecek. Şişirsinler bakalım çimentoları..
     Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şirkete bu mesajı gönderdim, kal' a alacaklarını sanmıyorum.

Şirket faaliyetlerinin olumlu veya olumsuz haberlerini kap a gönderirseniz hissenizin yatırımcısı olarak daha objektif olduğunuzu düşüneceğim. Un gibi kutsal birinci ana temel gıda olması her şeyin net olmasinı gerektirir.*

2014 yılında 3.15 tl (1.41 dolar yaklaşık) ile halka arz edilen hisseniz bugünkü dolar bazında hala bir buğday başaģı kadar yol katedemedi. Vizyon oluşturabilmek için önce hissenize sahip çıkın. Diyeceklerim bu kadar, hayırlı işler.

Gereģini rica ederim.

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by salfi Yazıyı Oku
    Şirkete bu mesajı gönderdim, kal' a alacaklarını sanmıyorum.

Şirket faaliyetlerinin olumlu veya olumsuz haberlerini kap a gönderirseniz hissenizin yatırımcısı olarak daha objektif olduğunuzu düşüneceğim. Un gibi kutsal birinci ana temel gıda olması her şeyin net olmasinı gerektirir.*

2014 yılında 3.15 tl (1.41 dolar yaklaşık) ile halka arz edilen hisseniz bugünkü dolar bazında hala bir buğday başaÄ£ı kadar yol katedemedi. Vizyon oluşturabilmek için önce hissenize sahip çıkın. Diyeceklerim bu kadar, hayırlı işler.

Gereģini rica ederim.

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şirketten gelen açıklama:

yıllardır 2 lira ile 4 lira arasında gidip gelen şirketimiz, 15 lirayı görerek 6 yılın intikamını almıştır.. Biz şirketimize ve hisselerimize sahibiz. Siz elinizdekilere sahip çıkın... ULUSOY UN A.Ş.

7.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    şirketten gelen açıklama:

yıllardır 2 lira ile 4 lira arasında gidip gelen şirketimiz, 15 lirayı görerek 6 yılın intikamını almıştır.. Biz şirketimize ve hisselerimize sahibiz. Siz elinizdekilere sahip çıkın... ULUSOY UN A.Ş.

süper ya
    16.07.2024 - 10.12.2024

8. Satis yazılmıyor neden olabilir

Sayfa 74/440 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •