“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Virüs gene hortlarda üzülürüm bunca yaptığımız uğraşa , eziyete ..
Yks sınavı daha önceden yök başkanı tarafından 25-26 Temmuz’da yapılacağını açıklamıştı , bugün Cumhurbaşkanı sınav tarihinin geriye alınarak 27-28 Haziran’da yapılacağını açıkladı ..
Öğrencilerin herseye bu sınav . Tarih ertelemesi sonrası ona göre plan yapan öğrencilere sınavın 1 ay geriye alındığını söylemek ciddi sorun ..
Şuan Twitter’da yks2020 ve sandiktagorusuruz hastag’i 1. Ve 2. Sırada .. Bu hastagler iğrendiler tarafından açıldı ..
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: (LGS sınavı ile ilgili yaptığı açıklama) Her öğrencimiz kendi okulunda sınava girecek. Bu LGS tarihinde ilk defa yapılacak bir şey"
Bu yılki lgs puanlarını merak eder oldum![]()
Milli Eğitim Bakanı : Sınav iki oturumdan oluşacak, "Sınav arasındaki boşlukta da öğrencilerimiz okul bahçesine çıkacak. Fakat veliler ile öğrenciler birlikte olamayacak. Sosyal mesafe korunarak öğrencilerimizin hava alması sağlanacak, öğrencilerimizin yanında rehber öğretmenler olacak" .
Yer İmleri