beyler sakin kybeden zaten moralı bozuk oluyor ...bır de bu laflar hos degıl lutfen bırbırınıze sarmayın...
beyler sakin kybeden zaten moralı bozuk oluyor ...bır de bu laflar hos degıl lutfen bırbırınıze sarmayın...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
papaz davasına kadar öyleydim. ama yanlışlar doğruları kat be kat geçmeye başlayınca hükumetteki adamlar yetersizleştikçe doğrusunu söylemek lazım. bizim ülke damadın ekonomi bakanı yapıldığı gün bitti. çevremde çok kişi benim gibi düşünüyor fakat kadınlara laf anlatmak çok zor. onlar da mutfaklar boşalınca anlar.
Bankalar neden diri duruyor?
haftalık bar....3300 falan eger burdan asagı kayarsa 5bıng olursa tereddutsuz dusüş baslar.....bu arada 102 tepe kalırsa ay sonuna 90 lar gelmeli.....tepe ıhlalı olursa rakamda yukarı cıkar
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Eleştirinin dozunu kaçıriyorsunuz beyler hiç tahamülünüz yokmu el insaf 82 binden 102 bin cücük rallisine buna bende dahil kaç kişi girip kazanabildi? Endex 102 bindeyken viop kaçtı o gün? 120300 mü? Şuan 114600 kabaca 6 bin point kim değerlendirdi? Şu şataşma işini ve uslup sorunu nu çöźun artik
Lambent abi zurnanın zırttırdığı yer diyebilirmiyiz bu 114.500 seviyesine
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri