Originally Posted by
KIZILDAG
İki gündür yazıyorum, RSİ de öyle devasa bir uyumsuzluk verdiler ki, KİTAP yazan hocalar bile sat verdi. Tabiki düzeltme yapmadan gidiyor, ne olur nereye kadar stop lost değerleri ile takip edilmeli. Şuan dolarda STOP rakamı 6,920
Devletin güçünü daha önce boş yere tüketti, en kötüsü de bu, 6,7 den birileri dolar aldı, şimdi 7,1 den satabilir.
Muhtemelen bizim için değil ama, bakan bayrak için, haziran mayısdan bir tık daha kötü olabilir.
Ben o negatif uyumsuzluğa bakarak satış actim 6.83-87 arasından, baktım ki rsi teknik falan iplemiyorlar, stop oldum. Belki benim gibi binlerce kişi düzeltme için satış açtı ama düzeltme gelmedi aciklama bu kadar basit. Yeterince kişiyi alış tarafina cektiklerinde düzeltme de yaparlar, kılıfını da bulurlar... Faiz artmayacak artmayacak diyerek milleti alış tarafina cektiklerinde olmaz denilen faiz arttirimi ( kur sokunda tek kalemde +600 gelmişti sanırım dolar anında 50 kuruş çakıldı) da gelir ya da swap veyahut IMF Corona kredi hatta stand-by, geçen sefer 6-7 arasından dolar alan bir sürü kişi 2 yıldir dolar taşıyor daha yeni kar ettiler, zaman faiz kaybına deginmiyorum bile.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
Yer İmleri