Sayfa 82/440 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Bloomberg tahminine göre çarşamba günü açıklanabilir. Eğer bilançoyu haber alan büyükler mal boşaltıyorsa operasyon gayet başarılı. 400-450 milyon liralık hacim. Her lot birden çok kez el değiştirmiş
    bilanço ile alakalı olduğunu zannetmiyorum.. kar realizasyonu olabilir.. bu kadar kapasite arttırımı ile tarihi bir ciro beklenirken, geçen yılki 3 aylık karını en az 3 e katlayacakken ( bilmediğimiz bir durum olmazsa tabii ki) neden bilanço satışı olsun ki.. 40 milyon lot hacim yapmasına rağmen 200 bin lotluk net bir alıcı yok... yarında taban olmaz diyebilir miyiz.. cevabı Petun da.. Bilanço da.. Ortaklık haberinde... yaktın bizi Petun..

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    sabah satmıştım hepsini %15 pirim yapınca tabana 1 lot alış girdim.gerçekleşmiş.Algı ile oynadıkları belliydi.Çıkarken ve düşerken ikisindede kazanan spec.6,25 e gelirse aranızdayım.
    her satanın hayalidir tekrar yarı fiyatına almak... ama düşüşler de hep düşeşe gelemezsin.. 9.85 i kırarsa olmaz olmaz demeyelim.. bilanço bekliyik...

3.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    400 milyon TL Uluun da.. 500 milyon TL Petun da hacim var.. Vay anasına... takaslarda bariz alıcı var mı acaba... görülmemiş birşey..
    Para çıkışı var ama çok değil..Merill yukarıdan güzel vermiş tahtayı bozan o olmuş..

4. Yarın ne olur arkadaşlar taban yer mi? Sizce

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by esatay Yazıyı Oku
    Yarın ne olur arkadaşlar taban yer mi? Sizce

Değerli dost bu soruya cevap verebilecek bir kişi bırak bu topiği, Türkiye'de bile şu an yok..
    Borsanın dinamikleri vardır ve artık bugün bitti..Kartlar yarın sabah tekrar dağıtılacak..

6.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Değerli dost bu soruya cevap verebilecek bir kişi bırak bu topiği, Türkiye'de bile şu an yok..
    Borsanın dinamikleri vardır ve artık bugün bitti..Kartlar yarın sabah tekrar dağıtılacak..
    Teşekkürler hayırlısı bekleriz.

7.  Alıntı Originally Posted by esatay Yazıyı Oku
    Yarın ne olur arkadaşlar taban yer mi? Sizce

Yarın eksi açıp artı kapatacağını düşünüyorum, bgnkü tabanda alıcılar çok istekliydi ciddi alım da olsa ama alanın çoğu da sattı. Bgn biraz da brüt gelir endişesiyle kapanışa yakın tabanın geldiğini düşünüyorum. 9-10 arası fiyatlardan (dolar bazlı arz fiyatı olması nedeyle) alıcısının çok olacağını öngörüyorum.

Yarın düzeltme bitip yoluna devam edecek inşallah, tek korkum internetten satış yasağı onu sevmiom değilse brüt takas çok etkilemez bizi. Bir diğer canımı sıkan da petunla hareket etmesi, alakası olmayan iki kağıdın kozaa-ipeke, rysas-rygyo gibi sanki ortak kağıtlar gibi hareket etmesini kafam almıyor.

8. Bugün hiç devre kesici gelmemesi de enteresan. Açığa alış satış yasaklaması gelse iyi olacak. Sonrasında alacak mal bulamayacaklar. Bilanço yarın gelecek büyük ihtimal. Enseyi karartmayalım. Yarın bugünden güzel olacak inşaallah. Yarın Petun dan da ayrışacak. Sabah açılış bayağı sürpriz olacak... Bilançoyu bekleyik.. [emoji854][emoji1][emoji854]

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 82/440 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •