Günün konusu tarih, parazit yapman!![]()
Günün konusu tarih, parazit yapman!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bankalar, normal mesayiye dönmüş.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Geldim
Hareketin devamını da hesaba katınca
Yani 2 göze sürme çekip
Demir kafeste
Halk a seyir modu
Yaklaşım gayrıcentilmence
Bana o mektuplar
İnandırıcı da gelmedi
Sonradan yazılmış olma ihtimali kuvvetli
Haklı haksız
Orda değildim bilemem
Ama tarz ve üslup azcık bişeyleri gösteriyor gibi
Ama belirttiğim gibi
Zengin güçlü muvaffakiyet sağlamış olan
Her daim haklıdır
Bugün vietnamda dolu zenci bebe var
Ama filmde
Askerler bebelere cuhunata dağıtıyolar Vs
![]()
Normal mesai yok dışarıda 10 kişiden fazla var ben senden önce geldim yok ben geldim diye kavga vardı .
Bankamatikte iken Ben
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarihte bir komutanı yenmek için saçlarını kestikleri doğru mu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın demedi demeyin, guneysu hafta sonu gene viop topiğine dolarcı girişi yasağı getirecekmiş.
Viop topiğinde işiniz varsa hafta sonundan önce halledin.![]()
Herkese çok gizli bir bilgi vereyim. :D :D :D
1 vakadan tüm dünyaya yayılabilen ve %60lık bir bulaş potansiyeli olan bir virüs dünya çapında alınan kısıtlamalar sayesinde henüz toplumun %2'sine bulaşmışken ve ilk durumda olan 1 vakaya karşılık 2 milyon üzeri aktif vaka varken salgının biteceğini beklemek komik bir umut.
Tarih tekerrürden ibarettir, toplumda verilen primer tepki ile ispanyol gribi, domuz gribi ve kuş gribi gibi benzer salgılanlarda oluşan trendi garantiledik.Üstelik gözardı edilen bambaşka bir gerçek varki soğuk algınlığı,nezle grubu virüslerin büyük kısmını oluşturan koronavirüs malesef pcr testlerinde nezle ve soğuk algınlığı geçirenler içinde pozitif çıkıyor ve bu durum hastaların salgına neden olan virüse yakalanıp asemptomatik veya hafif geçirdiği gibi yanlış bir algıya da neden oluyor.
Ölümler bakteriyel aktivitenin yavaşlamasıyla kuzey yarımkürede bu mevsimde yavaşlayabilir ve fakat virüsün yavaşlayacağı falan yok. Aşı veya tedavinin olmayacağı veya olursa dahi bu salgında bir işe yaramayacağı çok açık iken 2.dalgayı tüm ümitsizliğinizle bekleyebilirsiniz.
--Gizli bilgi, facebookta eniştem yazmış vb--- yazayımda kaale alınsın.
Son olarak malesef tarih gerçekten tekerrürden ibaret sözünün sebebinin altında yatan sebebide kendimce öğrenmiş oldum. Teknoloji ve çağ ne kadar gelişmiş ve evrilmiş olsa dahi insan davranışları her daim benzerlik gösteriyor ve gidiş yolu ne olursa olsun aynı sonuca varılıyor.
Ytd
Yer İmleri