Sayfa 81/301 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Evet, böyle yanılgılara hepimiz düşebiliyoruz....
    Ama öyle bir algı oluştu ki insanlar Ahmet Şık ile benim çok yakın dost olduğumu, aynı siyasi görüşü paylaştığımızı zannettiler. Ama çoğunluğu da biliyordu ki biz Ahmet ile taban tabana zıt görüşleri olan, onun da deyimiyle yalnızca “koğuş arkadaşıydık.” Öyle ki Ahmet’e yakın olanlar beni HDP ve sosyalist grupların parçası, beni tanıyanlar Ahmet Şık’ı, Atatürkçü zannediyordu. Nitekim Ahmet Şık HDP’den milletvekili olunca Atatürkçü kesimlerdeki şaşkınlık anlatılır gibi değildi...............
    Oysa farkımız açıktı: Ahmet Şık devlete terörist der ama terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’den milletvekili olur, terörist dediği devletten de maaşını alır.
    Benim içinse terörist devlet değil PKK’dır. Fark bu kadar net yani...
    https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...elesi-41510621

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İnfaz yasasıyla boşalan cezaevlerinin biran önce eğitim kurumlarına yuvalanmış onbinlerce FETÖcü ile doldurulmasını umut ediyoruz..
    Ne yapalım, umut fukaranın ekmeği..
    Hala beklemedeyiz...

3. Eşi Engin Noyan yıllarca FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de program yapan Sevda Noyan böyle buyurmuş ;
    “Ya bak 15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yani yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız. Asla yedirmeyiz. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” ifadelerini kullandı.
    https://odatv4.com/darbe-olursa-bizi...-08052000.html
    15 temmuzda 50 Fetö'cüyü götürememişlerdi çünkü ailecek çişe gitmişlerdi o ara,
    şimdi içinde büyüyen o acıdır.!. Tutmayın küçük gelini.!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Heh heh heee......
    Sevda’nın komşusu godummu oturtmuş..
    Sevda Noyan’ın komşusu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Noyan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
    Maklube yemeğini yapmayı kendisine Sevda Noyan’ın öğrettiğini ifade eden Tuğba Akkaya, “İlginç olan şu ki; eskiden Sevda ablaya maklube yemeye gelen grupların ayakları 15 Temmuz’dan sonra da hiç kesilmedi” ifadelerini kullandı.
    Tuğba Akkaya’nın Twitter’daki açıklaması şöyle:
    Sevda Noyan ‘ın oturduğu sitede oturuyorum. Sevda abla çok güzel maklube yapar. Bana da o öğretmişti. İlginç olan şu ki; eskiden Sevda ablaya maklube yemeye gelen grupların ayakları 15 Temmuz’dan sonra da hiç kesilmedi. Galiba evine gelen misafirleri öldürecek.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...42#post4409542

8. AleviTürklerin içlerine sızmış olan Türk/Atatürk düşmanı Kürtçü köpekleri biran önce temizlemesi dileğiyle....
    Alevi dedeleri Alisiz Aleviliğe karşı ayaklandı
    * Alisiz Alevilik adıyla hayat bulan bu emperyalist projenin çekirdeği Avrupa ülkelerinde gelişti. Teröre bulaşmış sol hareketler ile etnik ayrılıkçılığı merkeze alan bölücü hareketlere eklemlendi. Bir süre sonra bu proje, Avrupadan Türkiyeye taşındı.
    * Alisiz Alevilik adlı bu emperyalist proje, Dinler arası diyalog adı altında başlatılan bir başka emperyalist proje ile eşzamanlı olarak hayata geçirildi. Onun siyam ikizi olarak doğdu. Her iki proje de Türklüğün, Cumhuriyetin, Atatürkün ve İslamın karşısında konumlandırıldı. Türkiyenin milli birliğini hedef aldı.
    * Alisiz Alevilik projesi, Alevi vicdanında mahkûm edildi. Alevi toplumunun Harici dediği bu emperyalist projeye karşı, hem Türkiyedeki hem de Avrupadaki Aleviler arasında derin bir tepki gelişti.
    * Hariciler, emperyalist güçlerden aldıkları destekle Alevi kurumlarına tebelleş oldular. Farklı yöntemler kullanarak Alevi kurumlarına sızdılar, başarısız oldukları yerlerde sözde Alevilik adında yeni kurumlar oluşturdular. Bunlarla hareket eden din görevlileri (ki maalesef bunlar dede unvanı taşıyordu) Alevi toplumuna Allah bir Muhammed Ali diye dua okurken kapalı kapılar arkasında Hz. Aliye haşa eli kılıçlı katil demeye devam ettiler.
    * Hariciler, etnik ayrılıkçı terör örgütlerine eklemlendikleri için açılım süreciyle büyük güç kazandılar. Bu durum onları daha pervasız hareket etmeye sevk etti. Açıktan açığa Aleviliğin değerlerine hakaret etmeye başladılar. Aleviliğin İslam ve Türklükle alakasının olmadığı, Alevilerin Anadolunun kadim halklarının bir bakiyesi olduğu gibi konular en yetkili ağızlardan ifade edilmeye başlandı.
    * Türkiyede Aleviler adına söz söyleyen iki önemli kurumun başındaki kişiler, Haricilere yol verip destek olmaya başladı. Alevilik etnik ayrılıkçı siyasete alet edilmek istendi. Bu dönemde tepkiler daha da çoğaldı.
    https://veryansintv.com/alevi-dedeleri-ayaklandi/

Sayfa 81/301 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •