Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Jolly tur 12.500 tl min üzerine yattı
    İptal etmiyorlar ve sadece hediye çeki tanımlamaya çalışıyorlar.
    Şikayet var a bakarsanız adamlar tatilleri iptal olmuş, kapalı oteller için alınmış , zamanı geçmiş rezervasyon ödemelerini bile yapmıyorlar.
    30 yıllık firmamda tek batağım yokken bir tatil için ilk batağımı vereceğim sanırım.
    Jolly sahibi mete vardar heryerde destek almazsak batarız demeye başladı.
    Anlamadığım 30 yıldır kar eden bir firma 6 aylık bir kötü dönemde nasıl iflas etmekten bahseder. 2018 de 3000 tl olan odaları 2019 da 12.000 tl ye çıkarırken ki karları ne oldu acaba.
    Benimde normalde uçuşum vardı. Süresi geçti. Hizmet verilmedi. Param şirkette, açık bilet veriyorlar ama bir yıllık. Fiyat farkı olursa alırız diyorlar üstüne. Eğer iade istersem uçuşlar açıldıktan 2 ay sonra öderim diyor. Yurtdışı uçuşuydu. Bana tl geri ödeyecek ama yeni bileti eurodan satacak. Ne güzel hayat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Benimde normalde uçuşum vardı. Süresi geçti. Hizmet verilmedi. Param şirkette, açık bilet veriyorlar ama bir yıllık. Fiyat farkı olursa alırız diyorlar üstüne. Eğer iade istersem uçuşlar açıldıktan 2 ay sonra öderim diyor. Yurtdışı uçuşuydu. Bana tl geri ödeyecek ama yeni bileti eurodan satacak. Ne güzel hayat.

Mete vardar ın habire batmaktan iflastan söz etmesinden sonra firmaya güvenim sıfır. Paranızdan ne kadar kurtarsanız kardır diye düşünüyorum
    Milletin mart nisan ayında kapalı olan oteller için aldıkları tatillerin parasını bile ödemediler
    Düşünsenize bana 12.500 tl çek verecek. Süresi 12. Aya dek. Bana 2021 için aynı otele 25000 tl yazacak çünkü herkeste çek var ve bu çekleri minimum seviyeden kullandırtacaklar. Sonra aynı otele gitmek için bi 12 bin daha vereceğim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    UsdTRY 7.1212

Ffüs 7.082

4. evet aynı gemideyiz zart zurt ama bir çok insanın ayağına su değmeye başladı ve gemi su alıyor.Kaptan ve tayfası üst bölümde hamaset konuşmalarından oluşan bir cd dolduruyor.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Mete vardar ın habire batmaktan iflastan söz etmesinden sonra firmaya güvenim sıfır. Paranızdan ne kadar kurtarsanız kardır diye düşünüyorum
    Milletin mart nisan ayında kapalı olan oteller için aldıkları tatillerin parasını bile ödemediler
    Düşünsenize bana 12.500 tl çek verecek. Süresi 12. Aya dek. Bana 2021 için aynı otele 25000 tl yazacak çünkü herkeste çek var ve bu çekleri minimum seviyeden kullandırtacaklar. Sonra aynı otele gitmek için bi 12 bin daha vereceğim
    Benim uçuş firmasından, batık riski yok. Ama zarar var. Sizinde belirttiğiniz gibi hediye çeki verirlerse seneye yüksek ücret isterler sonuçta almaya mecbursunuz

O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    UsdTry 7.1327

Sn ressam bu gün görünmedi.

Mutluluğun resmini yapmakla mı meşgul acaba..

7. '' 4 milyar ağaç diktik , inanmayan saysın ''

nerden geldi aklıma ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •