Sayfa 962/1003 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Endeksin dolar bazlı gerilediğini söylemeye gerek yok sanırım.

Bu da iyiydi. "para kazandiran para".

3. Merkez bankası dolar 7 olmasın diye çok uğraştı ama mayıs ayı ile doları tutmadı. Şimdi merak ediyorum, şuan bir şey yapmıyor mesela, 7,990 da mı müdehale etmeye başlayacak. Yani onun için 7-8-9 rakamları önemli ama ara rakamlar önemli değil mi.

Yada bu çıkış trendi müdehale edilemeyeceği bir noktaya mı geldi. (Bakın burası çokkkkk önemli, burası burası, tam burası, orası değil, burası önemli gara gara cumalar kovalasın seni.

Yok benim kafam takildi.

Ibishe bak sen ya. Havacilari satmiyacagim diyor. Sonra el altindan 8 milyar dolar bosaltmis, bosalttiktan sonra soyluyor. Bir de oyle birsey yapti ki, en basta biraz satti %10'un altina dussun diye her hissede. %10'un ustundekilerde alimlar icin yasal duzenlemeler, onaylar var ABD'de. Millet de ilerde daha fazla alabilmek icin altina cekti diye dusundu.

Ibish 8 milyar dolar mal satti sadece ABD'de.

Tamam satsin da... Ne cikiyorsun boy boy medyada havacilari kotuleyip duruyorsun. Al parani efendi efendi git.

Omaha Ibishi. Kulahini ters giydiririz sana. Aldim biraz malini, aglak aglak arkana bakmadan kacarsin boyle iste.

5. 8 milyar dolar konu edilecek bir para değil aslında. dolar aldığını söylemiş.

Bir daha kimse alintilamasin Ibishi soyle dedi boyle yatirim ogutu verdi diye.

En iyi cevap bu.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Ulan bir de alintilar yaptik ibishden havalara cikardik. Giden gitsin biz burdayiz

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    8 milyar dolar konu edilecek bir para değil aslında. dolar aldığını söylemiş.
    Sen de herseyi $$$ goruyorsun artik!

Sayfa 962/1003 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •