Sayfa 65/170 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1360 madde; 513 - 520 arası.

Konu: MERIT - Merit Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    eğleniyormuyuz..

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hem de ne

2. Bu hissenin ne kadar ucuz kaldığı artık farkedildi gibi.YTD

3. Güzel bir haberle desteklese daha sağlıklı olur. Bakalım ne olacak hayırlısı..

4. Bu hisseye benzer hisselerin fiyatı ortada PKENT MAALT neden MERİT bunlar gibi olmasın?YTD

5.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    2009 da lefkoşaya yapılan 5 yıldızlı otel o yıl için 40 miyon usd ye malolmuştu. Yıl 2020 Meritte var 7 adet otel. Bir oteli bile ortalama 250-300 milyon TL eden Meritin piyasa değeri sadece 45 milyon tl. Ultra komik... Her mal ederini elbet bulur ancak sabreden yatırımcılar iyi kazanır al satçılar değil...
    Otellerin mülkiyeti Merit'e ait değil. Sadece işletme hakkı Merit'te.

Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Otellerin mülkiyeti Merit'e ait değil. Sadece işletme hakkı Merit'te.
    Kront mu yoksa mülk sahibi

7. Geçen yaz tatilde Kıbrıstaydım. Her yerde Avrupalı turistler vardı. Türkiye'nin bir çok tatil bölgesinde bulundum ama bu kadar Avrupalı turist bir arada hatırlamıyorum. Öğrendiğim kadarıyla Güney Kıbrıs tarafından daha çok geliyorlarmış. Daha öncesini bilmediğim için tam yorum getiremedim. Daha önceleri de mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı arttı bu Avrupa'dan Kıbrıs'a gelme durumu?

Kıbrıs her yönüyle bakir ve temiz bir yer. Türkiye uçuşları olmadan da böyle turist çekebiliyorsa turizm potansiyeli gerçekten çok yüksek demektir.

Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Geçen yaz tatilde Kıbrıstaydım. Her yerde Avrupalı turistler vardı. Türkiye'nin bir çok tatil bölgesinde bulundum ama bu kadar Avrupalı turist bir arada hatırlamıyorum. Öğrendiğim kadarıyla Güney Kıbrıs tarafından daha çok geliyorlarmış. Daha öncesini bilmediğim için tam yorum getiremedim. Daha önceleri de mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı arttı bu Avrupa'dan Kıbrıs'a gelme durumu?

Kıbrıs her yönüyle bakir ve temiz bir yer. Türkiye uçuşları olmadan da böyle turist çekebiliyorsa turizm potansiyeli gerçekten çok yüksek demektir.
    Doğru söylüyorsunuz,,G.Kıbrıs tan geliyorlar,,dün blomberg de Ali Çağatay ile Kıbrıstan bağlanan bir kişi,,gelenlerin G.Kıbrıstan olduğunu söyledi.(geçen yıl için)
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 65/170 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •