Sayfa 214/1001 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Burada 5 aydır o fonu bu fonmu o hissemi bu hissemi diye boşa uğraşıp durmuşuz.
    Dolar yılbaşından bu yana %21 artarak hepsini ezdi geçti.
    Hisse fonda %20 kazanan varsa dolar bazında hala aynı noktada.O kadar kafa patlatıp strese girmeside cabası.

2.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Ben 15 seneye yakın müsterisiyim ..cok eski tanidigim icin kızı bisi diyemiyorum ama bütün bankacilar oyle ben onlari hep yonlendiriyorum..
    Zaten benden iyi finanscisiniz diyen cok bankaci var ayiptir soylemesi ..��
    o zaman size güzel bir soru sorayım

bugün bir fon sepeti yapacak olsanız (serbest fon) gibi içinde olması gereken favorileriniz hangileri olur..

Benim şu an üzerinde çalıştığım konu bu açıkcası...

Atıyorum 5 farklı ama ortak noktaları da olan fon alayım 2si kaybettirirse 3 ü kazandırsın ya da tam tersi...

ama asıl nokta ayda en az 5-6 gün 5i de pozitif getiri sağlasın..

Böyle bir fon sepeti oluşturmak mümkün mü henüz bilemiyorum ama üzerinde çalışıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burada 5 aydır o fonu bu fonmu o hissemi bu hissemi diye boşa uğraşıp durmuşuz.
    Dolar yılbaşından bu yana %21 artarak hepsini ezdi geçti.
    Hisse fonda %20 kazanan varsa dolar bazında hala aynı noktada.O kadar kafa patlatıp strese girmeside cabası.

hocam çok haklısın biz zor kazanmayı seviyoruz...yoksa altın al otur yani

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Evet söylediğiniz doğru fakat son 1 yılda TDG %24,45 NET getiri, dolar ise %18,4 NET getiri yapmış. Yani uzun vadede TDG doları mağlup ediyor, bende uzun vadeciyim. ��
    Hayır her zaman öyle değil, o yüzden eurobond fonlarının inceliklerine dikkat edin.
    O fonların her yılı ayrı inceliklerle dolu.
    Eurobont fonu alıp doların yarısında kalınan yılda oldu, doları geçen yılda oldu.
    Her yılın özellikleri farklı.

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku

bugün bir fon sepeti yapacak olsanız (serbest fon) gibi içinde olması gereken favorileriniz hangileri olur..

Atıyorum 5 farklı ama ortak noktaları da olan fon alayım 2si kaybettirirse 3 ü kazandırsın ya da tam tersi...

Böyle bir fon sepeti oluşturmak mümkün mü henüz bilemiyorum ama üzerinde çalışıyorum
    Benden hicbizaman ne fon adi duyarsiniz nede hisse 😀😀
    En iyi fon size en uygun gelen fondur..sadece kafanizda bi rakam belirleyin bu fondan bu kadar kar bekliyorum o hedef gelince cikin o fondan...kumar gibi daha fazla daha fazla demeyin

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku

Alın dolar, yen, altın, gümüş oturun,
    Ekranı da kapatın, film izleyin, rahatınıza bakın.

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Benden hicbizaman ne fon adi duyarsiniz nede hisse 😀😀
    En iyi fon size en uygun gelen fondur..sadece kafanizda bi rakam belirleyin bu fondan bu kadar kar bekliyorum o hedef gelince cikin o fondan...kumar gibi daha fazla daha fazla demeyin
    yatırım tarzınız mı değil yoksa başka bir sebebi mi var ?

8. Ha bu arada hep diyorum gümüs alin gümüs alin gümüs alin..
    Seneye bu tarihlerde gümüs hesabiniza bakin ve bana icinizden tesekkür edin

Sayfa 214/1001 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •