-
Şimdi dükkan antalyada şehir merkezinde gelişmekte olan bir yerde.Komşum yol üstü lokantası olan bir muhtar.Gelip gelip şehirde kelepir emlak toplayan bir adamdı.Son 4 yıla kadar da baya al sattan para kazanıyordu.Malum emlak göçünce kiracısı da kirayı ödemeyince baya sorun yaşadı satılığa çıkardı(.Dükkan antalyada suryapının projesinin olduğu mahalle.Komşum antalya fethiye arasında yolüstü lokanta sahibi olan bir adam.)Yaşadığı yerde de evi var antalya merkezde de.Asıl köyde yaşıyor.Gitmedim ama onun köy dediği de gelişkin bir köydür mutlaka .Dediğimi yaptı o köy evinde altını duvara gömdü.Artık kiloluk altınlar olarak almıştır kuyumcudan sn dimitris.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Külçe altını nereden aldı peki .
650 kilo altını bir binaya gömen kuyumcuda var bugünlerde o nasıl oluyor niye tutmamış altında acaba .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlamadım sn psycokinesis,soruyu tam olarak anlıyamadım.
-

Originally Posted by
hkm
Şimdi dükkan antalyada şehir merkezinde gelişmekte olan bir yerde.Komşum yol üstü lokantası olan bir muhtar.Gelip gelip şehirde kelepir emlak toplayan bir adamdı.Son 4 yıla kadar da baya al sattan para kazanıyordu.Malum emlak göçünce kiracısı da kirayı ödemeyince baya sorun yaşadı satılığa çıkardı(.Dükkan antalyada suryapının projesinin olduğu mahalle.Komşum antalya fethiye arasında yolüstü lokanta sahibi olan bir adam.)Yaşadığı yerde de evi var antalya merkezde de.Asıl köyde yaşıyor.Gitmedim ama onun köy dediği de gelişkin bir köydür mutlaka .Dediğimi yaptı o köy evinde altını duvara gömdü.Artık kiloluk altınlar olarak almıştır kuyumcudan sn dimitris.
Gerekirse gider altın ihtiyacımızı karşılarız, bir kenara not edelim bey amcamızı
-

Originally Posted by
dimitris
Gerekirse gider altın ihtiyacımızı karşılarız, bir kenara not edelim bey amcamızı

Ha anladım
))))))
-

Originally Posted by
DeliKAN
Dolar
7.200
Ffüs
7.095
Nerde bu yöneticiler, neden müdahale etmiyorlar bu
Ffüs'e.
Dolar aldı başını gidiyor, bizim
Ffüs gıdım gıdım gidiyor.
Şaakk, bi salacaksın 15 cezalı üyeyi.
Olmadı bi 15 daha.. şaak.
Yetmedi bi de 25 bırakacaksın.

Usdtry 7.19858
Ffüs 7.099
-

Originally Posted by
hkm
Anlamadım sn psycokinesis,soruyu tam olarak anlıyamadım.
İki ayrı soru sordum
Arada boşluk bıraktım daha ne yapayım istiyorsunuz
Rafineri kapalı şu anda adamlar kilo kilo altını babasının oğluna satmıyorlar ki hemde corona zamanı almışken 5 er kilo olarak alsaymış bari .
Diğer soru kuyumcunun biri altının yerine binaya bağlamış bunu sorduk .
Basit bir şekilde anlattım umarım anlamışsınızdır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
İki ayrı soru sordum
Arada boşluk bıraktım daha ne yapayım istiyorsunuz
Rafineri kapalı şu anda adamlar kilo kilo altını babasının oğluna satmıyorlar ki hemde corona zamanı almışken 5 er kilo olarak alsaymış bari .
Diğer soru kuyumcunun biri altının yerine binaya bağlamış bunu sorduk .
Basit bir şekilde anlattım umarım anlamışsınızdır
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi misiniz?
-

Originally Posted by
deepblue35
Faiz artış işide pek kolay görünmüyor.
Bütün dünya tepetaklak faiz indirirken hatta eksi faiz uygulayan ülkeler varken büyük bir faiz artışıda kolay değil.
swap, faiz, enflasyon vs. bu parametreler türkiye için tedavülden kalktı artık, tek çözüm güven. bu güveni mevcut hükümetin sağlamayacağı kesin. geleceği satın almalı, güçlü aday ve güçlü muhalefete ihtiyaç var.
men dakka dukka
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri