Sayfa 454/992 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Vob daki oyunu görmüyorsanız size davul az....Makasa bakın anlarsınız...en son petrolde oynana ouynu gördünüz....büyük fonlar ,salamonlar hepsi havlu attı....hala bazıları petrol kontratı alacam diye kaşınıyor....Yılanı görmek için çokda alim olm aya gerek yok...
    hadi ya? siz oyunu çözmüşsünüz demek ? makasa bakıp ne anlamalıyım ?? benim gördüğüm istekli oyuncular bu fiyatlardan alış/satış şeklinde birbirlerine karşı işlem girerek ekonomik öngörülerini portföylerine yansıtıyorlar..

makas iyi veya kötü ama bu piyasa oyuncularını yeni poz açmaktan alıkoymuyor..bu kadar işlem zorla açtırılmıyor kimseye.. bilmediğiniz şeyleri kötülemek ve ısrarla buna rağmen viopta yazmak ta enteresan.. amaç nedir ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. [eşimle incoming ciyiz özet geçiyorum:0QUOTE=blackburn;4414354]turizm sektöründe çalışan arkadaşlar iptal durumları nasıl bilgi verebilirler mi
    yaz aylarındaki piyasa için çok cok önemli
    doları 7,20 den shortlamamın sebebi teknik gereği sonra yukarılar bekliyorum ortalamam 7,23 imiş vob da[/QUOTE]

kafesin dolmasını bekliyor pala.. şimdi keyf çayı içiyor daha vakit var akşama kapağı bir ara kapatır

Alıntı Originally Posted by TCM Yazıyı Oku
    Herkes kumar gözüyle bakarsa olacağı o tabi... Yurt dışında çocuğunuz okuyor atıyorum her ay 1.000 dolar göndermeniz gerek doların hali belli ama toplu dolar alacak durumda değilsiniz. Veya kiranız dolar bazlı... En basitinden VİOP burada kullanılabilir.
    evet.. her alanda ciddi risk yönetimi için faydalı bir platform.. boşuna kurulmadı neticede.. dünyada her alanda var: kahve, mısır, metaller, petrol, dolar, endeks, hisse vb.. hedge , spekülatif veya arbitraj gibi değişik stratejiler kurgulanabilir.. total portföy yönetimi.. mesela ülkemizde dolar kullananlar için (kişiler ve şirketler) oldukça iyi bir risk yönetimi aracı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    prensip olarak.. para kazanmanın veya kaybetmenin direkt olarak bir enstrüman ile ilişkisi yok.. viopta para kaybedilemez mi? kaybedilir.. ciddi paralar kaybedilebilir..ciddi paralarda kazanılabilir.. risk yönetimi ve viop ne demek diye düşünerek işlem yaparsak risklerimizi sınırlandırıp değişik stratejilerin parçası haline getirebiliriz.. viopta spekülatif, hedge ve arbitraj gibi değişik stratejiler uygulayabilirsin.. para yönetimi için eşşiz bir platform..

burada en enteresan şey şu: viopta işlem yapmayan insanlar ve hatta " viop ne anlama geliyor amaç ne ?" diye iki dakika işin ruhunu düşünmemiş insanlar "viop boş iş" gibi manasız şeyler söylüyorlar.. forum yönetimi bu alakasız saçmalıklara bir çare bulmalı..
    VOB da işlem yapmayan bir sürü yatırımcı burayı takip ediyor....Burada sürekli isimlerin değiştiğine şahit oldum.....
    Burada duygularını iyi yönetemeyenleri nasıl av olduklarını bizzat görüyorum efendi....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    VOB da işlem yapmayan bir sürü yatırımcı burayı takip ediyor....Burada sürekli isimlerin değiştiğine şahit oldum.....
    Burada duygularını iyi yönetemeyenleri nasıl av olduklarını bizzat görüyorum efendi....
    yani ?? viopta kar eden de var zarar eden de var.. ayrıca bir kişi hisselerde de av olabilir..sayısız hikaye var..

viop ta işlem yapmamak başka bir şey, yapmadığı halde konuyu bilmeden ve bu piyasa neden var diye düşünmeden "viopta poz açmayın" demek bambaşka.. bu piyasa bir ihtiyaç için var.. yıllardır var.. manasız yazıları başka yerde yazarsan daha iyi olur.. forum yönetimi hakikaten bu saçmalıklara bir dur demeli..

7.  Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    bugun 99 üzeri çıkamazsak tayyip shortta demektir
    o haber bilinçli verildi tam kırılım yerinde
    O haber margin call saatini beklerken uzunları korkutmak içinmiş

yılların viop topiğinde "viop ta işlem yapmayın" veya "viop boş iş" gibi saçma ifadeler görüyoruz son dönemde sıklıkla.. boşuna enerji kaybı bunlarla uğraşmak.. forum yönetimi bu konuya bir çare bulmalı..

Sayfa 454/992 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •