Sayfa 975/1003 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dolarda yapilanlar manipulasyondan baska birsey degil bu sefer.
    Bunu şöyle anlarız, teknik 2 yılın ikili tepesi der, 7,25 10 yıl daha görünmez, yada benzer yıl.

teknik ben canağı yüzümün akı ile tamamladım, devasa 1 canak içinde iki canak, daha ne olsun. Çanakların sonu olan 7,1 7,2 arasında tutma yerini hazırlar, 3-5 gün veya 10-15 gün, tutma yeri bu kez canağı kaldırır ilse 11,99.

Her ikisi de 1 ay içinde anlaşılacak. 7,100 altında dolar kötü, 7,300 üstünde dolar PARİS

Ihracatin da %70 ithalat kaynakli oldugu icin aslinda bizim de rekabetciligimiz oyle pek artmiyor lira deger kaybettikce.
    Turizmden dolar gelmeyecegini anlayan sirtlanlar bastiriyor iste.
    Ihtiyac disi harici dolarda alim/satim islemi yapanlara hapis cezasi verilmeli.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ihracatin da %70 ithalat kaynakli oldugu icin aslinda bizim de rekabetciligimiz oyle pek artmiyor lira deger kaybettikce.
    Turizmden dolar gelmeyecegini anlayan sirtlanlar bastiriyor iste.
    Ihtiyac disi harici dolarda alim/satim islemi yapanlara hapis cezasi verilmeli.
    Turizm sadece dışarı değil, içeride de dolar kullanıyordu. İşler bence çok zor. Bu yıl gercekten turizm geliri imkansız. Düzelme temmuzda başlası belki eylül hareket olur.

Insanlar fakirlesiyor, sirketlerin borclari iyice cevrilemez hale geliyor. Rahip olayinda bizim yedigimiz nane idi kurum durumu, ama simdi sey varken ortada bunlar dolgru degil, dolara yapilan saldiri iyi degil. Buradan ben bozduracagim kalanlari.

Bence de dolar alana kırbaç çezası verilmeli. Kırbaçın ucuna da dolar işareti konmalı. Vurdukça sırtında izi kalmalı. Bence hökümet dolarda dıjjjj güçleri işaret ederek kendi hatalarını gizliyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Insanlar fakirlesiyor, sirketlerin borclari iyice cevrilemez hale geliyor. Rahip olayinda bizim yedigimiz nane idi kurum durumu, ama simdi sey varken ortada bunlar dolgru degil, dolara yapilan saldiri iyi degil. Buradan ben bozduracagim kalanlari.
    çanağın tutma yeri yapılıyorsa ben satmam üstüne alırım.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bence de dolar alana kırbaç çezası verilmeli. Kırbaçın ucuna da dolar işareti konmalı. Vurdukça sırtında izi kalmalı. Bence hökümet dolarda dıjjjj güçleri işaret ederek kendi hatalarını gizliyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doları renkli fotokopi çekip, yakacağız, video çekeceğiz. dış güçlere kendileri inanıyor ve inandırıyor.

8. Petrol rakamlarına göre borsalar daha iyi olmalıydı.

Sayfa 975/1003 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •