Sayfa 473/992 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O papazı vermiyecektik
    Şimdi de sarı öküzü istiyorlar.

2. Sn kararanı, sizce kapak kaçta kapanır? Ben haftaya kadar kapanmaz diyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    brezilya reali nasıl değer kaybediyor.... Varmı herhangi bir engelleme... Yok...
    Onlarda bizim gibi bir ülke... Hemde şuan bizden daha iyi durumdalar... Ona rağmen kimse yasak koymuyor, koyamıyor..

Senin 3 kuruşluk dolar longlarin is yapsın diye bıraksınlar uçsun. Cimere yaz reise şikayet et dolar long yaptım bırakın dolar uçsun de.

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Sn kararanı, sizce kapak kaçta kapanır? Ben haftaya kadar kapanmaz diyorum...
    kaç kapatır bilemem ama bana göre bugün olur yarın olur bilemem ama satıştayız.. nedeni ise garan 7.97 kırması.. ben böyle düşünüyorum

5. 2000-1200 arası elsi makasla teb nasıl bu kadar long aciyor ilginc. Normalde bu kadar long acmak icin arti makas oluşurdu. Açığa satış yasağı var üstüne dolarda zaten çok yukardayken kim borsanın düşeceğine üstelik bu eksi makasla short acar oda ilginç.

6. Bi olay anlatayım ben size,
    üç kişi arabaya bindik gidiyoruz, laftan laf açtı konu dollara geldi, o zamanlar dollar 6.80 falan civarı cıkışta, dollar mı alsak acaba bu cıkacak gibi duruy dedim, öbür arkadaş (şoför) yok burdan alınmaz o biraz daha yatay sürünür parayı boşuna bağlama dedi.
    ertesi gün dollar 2 guruş daha yükseldi.
    bir odadayız yine aynı arkadaşa bak gördünmü alsaydık keske diye söyledim. o da ben aldım dedi.
    ulaa dedim hani dün bana alınmaz diyordun ya dedim. sen dedin ya abi alalım diye dedi. tereyağı gibi üste cıktı.
    diyeceğim o dur ki,
    bir arkadaşın (o lafta cok hoşuma gitmişti) dediği gibi
    Para piyasaları demek, arkadaşından daha hızlı koşabilmek tir
    Hamdım Piştim Yandım

gerçek dolar yatırımcısı için en iyi yöntem: bırakın istedikleri kadar yapay yöntemlerle doları baskılasınlar.. eğer dolar daha yuksek olması gerekiyorsa (enflasyon, cari açık, dış borç, israf, kötü yönetim vb) mutlaka olacaktır.. ama baskılayarak düşük tutmaya çalıştıkları dönem sizin için dünyanın her yerinde kullanabileceğin doları daha az TL vererek alma fırsatıdır..mesela 5.90 da uzun süre süründürdüler sonra yine gelmesi gereken yerlere daha az sürtünme ile hızla geldi, geliyor.. kafaya takmayın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. o yuroyu buraya istiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 473/992 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •