Originally Posted by
Pyrros
Böyle abartılı övgü ve gaz verici yazılar hep zarar veriyor insanlara, bir tane vardı şuradan aşağısı yok, gökdelenimi arsalarımı sattım aldım, siz ne anlarsınız pis fakirler tarzında yazardı ve ne hikmetse o geldikten sonra da iflah olmadı kağıt, şimdi yine böyle abartılı paylaşımlar görünce rahatsızlık duydum kendi adıma. İfrat ve tefrit vardır bilen arkadaşlar mevcuttur burada da, bu konuda bence hassas olmalı insan. Evet iyi kağıttayız ama demek ki birşeyler iyi gitmiyor ki 6 f/k yı hiç aşamıyoruz, ons dolar fiyatı bizi olumlu anlamda hak ettiğimiz yere taşımıyorsa ve üstüne üstlük bilanço öncesi böyle hayvan gibi şeydiyorlarsa salt elimizden almak için uğraşıyorlar, aman sabır demek komik oluyor. Bu altın fiyatlarının olduğu dönemde Pınsu, Uluun, İztar ve hatta Dogub gibi işçinin maaşını devletin ödediği sözde fabrika hissesi kadar yatırımcına kazandırmıyorsan, frensiz düşüyorsan, yatırım yapanı pişman ediyorsan istersen katrilyon kar açıkla kime ne faydası var. Velhasıl kelam adamlar her türlü kazanıyor, bizler her türlü işin rezilliğini çekiyoruz sonra sermaye piyasalarına küçük yatırımcı gelsin. Yok gelmez ağam gelen ütülüyor her seferinde ve hunilik olan başı da cabası. Hayırlı iftarlar dostlar
Yer İmleri