"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Neyse biraz moral oldu ortaklara bugun.
Ortak senin sözünü dinledim. Satmadım, satamadım aslında. Reuters de 20 milyar lira sermaye arttırımı yapılacak diye bir haber var. 7.5 7.5 ve 5 milyar olarak 3 kamu bankasına. Sanırım yine geçen sefer yaptıkları gibi sermaye şeklinde tahvil ile yapacaklar. % 600 sermaye arttırımı gibi adledilmeyecek anladığım. Petkimde iyi gidiyor çok şükür.
5,36 kırdı sonra geri geldi ve teyit etti. Yani dük onayı. Kapanışda iyi. Artık 5,36 stop olmalı. Yukarıda 5,65 hedef olabilir. Kurallı oynarsa oyun bu. Vakıfla birleşecekse yada birine satılacaksa hikaye bitmez ona sözümüz yok.
Evet bilanço olabilir. Birde endeks stabil yani dolar bazlı çok düşük. Bir gün Demir bir gün gıda bugünde devlet senetleri. Sektörden ayrı takıldılar. Kendi içinde bir değerleme bu. Ançak 5,15 oldukça güvenli bir yerdi. Şimdi çok tehlikeli oldu. 5,35 dikkatle takip ile bana göre 5,20 stop olmalı. 5,35 üstü hedef be olur. 4,65-5,35 farkı üste katlanarak hedef olur.
Yer İmleri