Sayfa 543/992 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın damadı Bayraktar. Bugün atılan adımlarla uçan otomobilde liderler arasına gireriz.

t24.com.tr/haber/erdogan-in-damadi-bayraktar-bugun-atilan-adimlarla-ucan-otomobilde-liderler-arasina-gireriz,877320

Eletirikli otomobiller iptalmi şimdi. Ucan otomobil yapmaya başlamış yeni damatımız.

Yakında milletçe toptan ucacağız çok şükür.
    Melmeketin her yerine yol yabmistik.
    Yollar iptal mi.

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    teknik analiz; temel analizinizi destekliyor.
    tşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    4 senede 100 de 150... Grama göre bayağı düşük kalmış... Ama enflasyonu ve faizleri düşük bir ülkeye göre mükemmel bir kazanç dostum [emoji4]
    4 sene önce euro kaçtı. Grama göre hesap ediyorsak? Sen 4 sene önce 110k euro bozup gram alsaydın bugün kaç euro alırdın?

4. temenni...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Alip yatmayi ogrenmemiz lazim malak gibi
    Aynı oyun tarzınız benimkine benziyor ,her seferinde yazılarınızi okuyorum aynı şeyi ben de yapmış oluyorum ,tesadüf olamaz .

6.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dünyadaki tüm liderler anlaşmış basıyorlar parayı borsayı tutuyorlar. yani ekonomi çökmedi algısı oluşturmak için.hepsi koltuğunu kaybetmemek için uğraşıyorlar.
    Bu görüşler olumlu gelişmeler

şimdi viop sayfasında ne alaka diyeceksiniz belki ama, hem işlem hacmi olarak, hemde tam benim teknik anlayışıma uygun olduğu için kağıttan gözümü ayıramıyorum. yazmadan edemedim eğer hisse takip eden varsa özelden paylaşabilirim. çünkü bu kadar iddalı bir şekilde ortada paylaşmanın spk kurallarını ihlal etmek olur. tamam son zamanlarda herkes cıvıttı kural filan unutuldu ama harp olur darp olur neme lazım çünkü yasaya göre iyi niyetli olmakta yetmiyor

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şimdi viop sayfasında ne alaka diyeceksiniz belki ama, hem işlem hacmi olarak, hemde tam benim teknik anlayışıma uygun olduğu için kağıttan gözümü ayıramıyorum. yazmadan edemedim eğer hisse takip eden varsa özelden paylaşabilirim. çünkü bu kadar iddalı bir şekilde ortada paylaşmanın spk kurallarını ihlal etmek olur. tamam son zamanlarda herkes cıvıttı kural filan unutuldu ama harp olur darp olur neme lazım çünkü yasaya göre iyi niyetli olmakta yetmiyor
    Vadelisi var mı ağabey?

Sayfa 543/992 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •