Sayfa 987/1003 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: HALK Cafe - II

  1. #7889
    Degerli ortaklar, bu hissede yabanci yoktur. Isteyenle iddiasina girerim. Ancak 3-5 milyon lotluk orada burada Kalifoniya Ogretmenler dernegi, Vermont Belediyesi, vs. gibi ellerinde patlamis, zaten satilmayacak mallar var.

    ABD ile kanli bicakli bir hisseye hicbir yabanci gelmez. Hepsi satti gitti zaten senelerdir. Hicbir fon kendi devleti ile papaz olmayi goze almaz bir hisse icin. ABD kendi devleti olmasa bile korkusundan gelmez zaten, ABD'nin eli her yere uzaniyor.

    Borsada en kolay algi yolu yabancidir. Citi'den, Credit'den islem yaptin mi yabanci oluyorsun cunku. 100 bin dolari olan onlarda hesap acabiliyor zaten. <gerek yok>

    Hangi yabanci fon kademeye donuyormus yahu. Bakin Credit 5.25 aldigi mallari 5.11'den satti 2 gun sonra. Bu mu yabanci? Degil. Ama Omaha Iblis yabanci,i havacilardan cikacagim dedi, TAV'da 6 milyon lot mal satti. Pegi'de ve THY'de satisi yok, cunku TAV'in temettuleri guzel, ilgilenen fonlar ona geliyor temettu veriyor diye. Bu bankaya bir yabanci yatirima niye gelsin?

    Olmayan bir yabancinin pesine dusmussunuz. 2018'de yabancilar Erdogan secilirse devam etmeyecegiz dediler, ciktilar gittiler. Halk Bankasini da goturecek yerlilerdir. Bircok buyuk hisseyi goturecek yerlilerdir. Yabanci parasinin devamli devalue oldugu yere gelmez. Gelmeyecek hukumet degisene kadar.

    <gerek yok>

    Herkes kendi bildigini okusun. Biz bosuna konusuyoruz 3 senedir sabah aksam hisseyi takip ederek.
    Son düzenleme : 666; 08-05-2020 saat: 22:31.

  2. Garanti bankası halka dağıtılıyor. Yabancı dolar bazında daha cazip ülkeler buluyor demek ki. Yabancı satışı bu ölçüde büyük bir anomali. 13-15 milyon lotu geri almak bu kadar kolay olmaz. Tuzak gibi görünmesi büyük aldatma olur. Düz düşünmek faydalı olur. Satıyorsa başka bir beklenti içindir. Geri gelip aldıklarında bakarız.

  3. #7891
    Anlatilmak istenen anlatilmistir...

  4. #7892
    Baska bankalardan bahsetmiyorum, yazdiklarim Halkla ilgili.

  5. Vakıfbank karı İşbankdan iyi gelmiş, ilginç bir gelişme.

  6. Ağacı nem, insanı gam öldürürmüş. Bu s400 bizim gelmiş geçmiş en büyük kederimiz oldu. Satamadık şunu birine.

  7. Kızıldağ hocam Ereğli'yi nasıl görüyorsun bu yılın geri kalan kısmında? Ayrıca temettü ödemesi ile ilgili bir yorumun olur mu? %25 ile sınırlanacak galiba

  8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Kızıldağ hocam Ereğli'yi nasıl görüyorsun bu yılın geri kalan kısmında? Ayrıca temettü ödemesi ile ilgili bir yorumun olur mu? %25 ile sınırlanacak galiba
    Valla bugün Ereğli’ye gittim kendi fabrikamı gezdim sonra Ereğli şehir merkezine gittim fabrikanın önünden geçtim trafik çok yok. Ereğli uykusuz bir insan gibi uyumamak İçin dayanıyor. Uykuya geçse 6 lira görülürdü. Direnmesi Oyak güçünden kaynaklı. Oyak Ereğli’yi ayakta tutan en büyük güçtür. Şimdilik bana göre Eylül olmadan temettü açıklanacak. Doların ikinci çeyrek içinde ciddi pozitif etkisi olur. Örneğin ilk çeyrek 200 geldi, ikinci çeyrek tedbirler alındı 100 gelecek beklenirken dolar etkisi ile 300 üstü gelebilir. Buda uykuya geçmediğini gösterir. Ereğli tedbiri ilk çeyrek alamazdı ama şimdilik almıştır. Fiyatlar Malasef üzücü, 1-2 milyon çeyrek kar beklerken 100-300 diyoruz. Fiyatlar bugün İçin düşük ve ağız tadı vermiyor. İlk hareket geldiğinde yazarım. Diğer tarafdan defter değeri ile bankalardan daha iyi bir yerde olduğu aşikar. Avrupa’dan sipariş gelmesi bir anda her şeyi değiştirecektir. Ama kendi ülkemiz sadece Ereğli’den ibaret değil. Kendi ülkemizde güçlü adımlar atmalı.

Sayfa 987/1003 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •